Golfbox login

Golfophold


Spil golf i naturskønne Randers og besøg Randers og Omegn!

Randers er kendt for Gudenåen, der er kåret til at være blandt de 10 bedste fiskevande i Europa, og Randers Fjord, hvor der er en række tilbud på alle former for friluftsliv og aktiv ferie.

Randers by er særlig kendt for Randers Regnskov, Teater og musikhuset 'Værket' samt Kulturhuset med alsidige kulturtilbud på Kulturhistorisk Museum, Randers Kunstmuseum og Biblioteket. Randers tilbyder unikke wellnessoplevelser i Water & Wellness Randers. I Randers og omegn er de mange kirker også er besøg værd.
Endelig er Randers en god handelsby, og der findes mange interessante historiske steder i både Randers og omegn - bl.a. Hvidsten Kro, 10 km nord for Randers.

Støvringgaard Kloster med de flotte bygninger, voldgraven og parken er et besøg værd. Klosteret ligger i umiddelbar nærhed af Randers Fjord Golfklub, som ligger på klosterets udlejede arealer med Støvringgaard Skov på de tre sider af banen.

I Randers kan du kombinere en weekend på bl.a. ét af provinsens ældste 4-stjernede hoteller med en tur på golfbanen. Spil golf i en af Randers' to golfklubber, der begge er placeret i skønne naturområder. Begge golfklubber har en 18-hullers bane, en Pay and Play / par 3 bane og øvefaciliteter.

Kontakt Randers Turistbureau for nærmere information, herunder flere overnatningsmuligheder, på tlf. 8642 4477 eller www.visitranders.comDanhostel Randers

www.danhostelranders.dk


Stephansens Hotel

www.stephansenshotel.dk


Dalbyneder Forsamlingshus

www.dalbynederforsamlingshus.dk