Golfbox login

Golfhäftet kampagne


Kære medlem!

Når du køber to stk. Golfhæftet 2019 får du en gave oveni. Du kan vælge mellem en golfhandske, et håndklæde eller et par strømper. Så har du en ekstra julegave at glæde dig selv eller en anden.

Golfhæftet kan bruges i 12 andre lande og køber du Golfhæftet inkl. PLUS så har du mulighed til at spille så meget du vil til halv greenfee på de baner og tider som publiceres på www.golfhaftet.com eller i Golfhæftet App.

Golfhæftet 2019 koster 450 kr.
Inklusive PLUS koster 649 kr.

Tilbuddet gælder i perioden 25/10-31/12.

Husk du støtter klubben, når du køber Golfhäftet gennem os.

Skal du afsted på ferie nu i efteråret eller ud og spille på nye baner?

Hvis du ikke har købt Golfhäftet i år, har du en unik mulighed nu! Køb 1 stk. Golfhäftet 2018 og få 1 stk. Golfhäftet 2019 for kun 450 kr!

Kampagnen gælder fra den 7. august til den 11. oktober. Du køber dit Golfhäftet i klubben eller bestiller det via mail.

Med Golfhäftet får du mere golf for pengene. Golfhäftet samarbejder med over 900 baner i 13 lande, og du som har Golfhäftet kan spille disse baner med 50% rabat på ordinær greenfee en gang pr år.

Med Golfhäftet PLUS kan du spille flere gange på samme bane med 50% rabat, på de baner og tider som publiceres på Golfhäftets hjemmeside www.golfhaftetplus.com eller i Appen.  Baner og tider publiceres 14 dage fremad.

Hvis du opgraderer dit 18-kort med PLUS i kampagnen, koster det 649 kr. og så bliver dit 19-kort også opgraderet med PLUS.

Hvis du allerede har Golfhäftet og vil opgradere med PLUS kan du gøre det for 199 kr.
Støt klubben - køb dit Golfhäftet hos Randers Fjord Golfklub.

Med venlig hilsen
Golfhäftet