Golfbox login

Manilla Huset


Hvis du er til fletmøbler i smarte designs og god kvalitet, så kender du sikkert allerede til manilla-huset, der ligger i Egå nærved Århus. Manilla-huset er nemlig en specialforretning, der i mange år har forhandlet lækre fletmøbler til at forskønne danskernes boliger og haver. De har blandt andet et stort udvalg af både Cane-Line og Sika Design møbler, som er de to førende producenter af fletmøbler i Danmark. I manilla-husets store showroom træder du ind i et designunivers, der henleder dine tanker til sommerens mange stemningsfulde stunder, og du vil uden tvivl bliver inspireret til, hvordan du selv kan inkorporere fletmøbler i din stil ude såvel som inde.

Manilla-huset er en familieejet virksomhed, der har eksisteret i mere end 30 år. De har derfor en solid erfaring med at sælge fletmøbler i rattan og kunstflet. Hvis du vælger at købe møbler hos dem, så har du således også mulighed for at få den bedste rådgivning om, hvordan du bedst plejer og vedligeholder denne type møbler. De har nemlig et indgående kendskab til denne typer produkter og materialer.

Manilla-huset har i de seneste år udvidet deres sortiment, så de ikke længere kun sælger fletmøbler. Deres sortiment omfatter nu også spiseborde fra andre danske og udenlandske producenter, og de har yderligere også et stort udvalg af havemøbler i andre materialer såsom teak.

Hvis du er interesseret i praktiske og komfortable havemøbler eller stilsikre møbler i et klassisk design til indendørs brug, så kan du med fordel tjekke manilla-husets store udvalg ud. Du kan også købe møblerne online i webshoppen, hvor du uden at løfte en finger kan få leveret dine nyindkøbte møbler lige til din dør. Har I brug for inspiration inden køb, så er den fysiske butik i Egå er et besøg værd, her har I mulighed for både at indsamle inspiration og få den bedste rådgivning til køb.

Manilla Huset - Din leverandør af flet og kurvemøbler.