Golfbox login

HN Group - plastløsninger


PPS Ryton Plast.JPG

Vælg den helt rigtige plastløsning

Plastik er et af de materialer som bliver anvendt allermest. Faktisk er der på den ene eller anden måde, hvad end der er tale om vindmøller, medicinemballage eller en mobiltelefon. Derfor er det ret essentielt, at der anvendes et stykke plastik af en vis kvalitet. Antallet af plastiskproducenterne er enormt, så det kan derfor være svært at vide hvilken, du bør benytte. En god mulighed kan være HN Group, hvilket er en plastikproducent med enorm erfaring med levering til hele kloden. Her er hvad du kan forvente, hvis du vælger HN Group som din løsning:

Mere end 30 års erfaring

Med mere end 30 års erfaring, er HN Group et veletableret firma, som kan garantere at kvaliteten er i top, og at kunden er i centrum. HN Group har i løbet af disse 30 år stået overfor et utal af udfordringer, hvor man har gjort det umulige muligt. Hver gang der har været stillet store udfordringer i forhold til både materialer og design, har HN Group formået at overkomme udfordringer og ende med et mere end tilfredsstillende resultat. Dette er opnået gennem virksomhedens stærke kultur som bygger på troen på, at alt nok skal lykkedes i sidste ende, hvis man arbejder korrekt sammen. Derfor tror man også på i HN Group, at man altid kan blive bedre, hvorfor de konstant søger nye dygtige medarbejder, så det tårnhøje niveau kan fastholdes.

Kan opfylde alle behov

Hos HN Group vil du opleve, at der er mulighed for at få dækket alle behov. Der er nemlig tale om et firma som leverer plast til stort set alle tænkelige industrier. Her er tale om industrier som vindmølleindustrien, medicinalindustrien, legetøjsindustrien, fødevareindustrien og mange flere. Det vil altså sige, at HN Group med garanti kan finde lige nøjagtig den løsning som vil være absolut bedst for netop dit behov. Ovennævnte industrier er tilmed industrier, hvor det er yderst vigtigt, at kvaliteten er i top. Dette er selvfølgelig tilfældet hos HN Group, og du kan derfor roligt vælge dem som din løsning.

PPS Ryton

I løbet af de seneste år har HN Group opbygget et stort kendskab til støbning af plasttypen PPS Ryton. Her er tale om et enormt stærkt materiale med omkring 40 % glasfyld. Tidligere var der tale om, at PPS Ryton var et materiale, som kun få mestrede at håndtere. Men med hårdt arbejde og dedikation, har HN Group formået at skabe en enorm kendskab til det unikke materiale. Udover denne type plast, kan du forvente at HN Group mestrer langt de fleste plasttyper.

Altså får du hos HN Group en pålidelig leverandør af plast, hvor du kan regne med at kvaliteten er i top, og at du får den nødvendige sparring, for at du kan opnå det bedst tænkelige resultat. Skulle der væres yderligere interesse ellers spørgsmål, kan HN Group kontaktes på telefon: 75 33 87 00.

HN Group - Specialister i plaststøbning af PPS Ryton.