Golfbox login

Randers Fjord Erhvervsnetværk får besøg af Bering og Søgaard


HVOR LANGT ER DU VILLIG TIL AT GÅ FOR SUCCES?

Ønsker du at løfte dine resultater til nye højder, eller vil du bryde med en dårlig vane? Sidder du med en følelse af, at du kan gøre det langt bedre, men at dine resultater ikke matcher dit potentiale?

BeringogSoegaard.jpg

Med denne intro byder Randers fjord Golfklub på endnu et spændende foredrag i golfklubbens Erhvervsnetværk fredag d. 24. maj i klubhuset på Randers Fjord Golfklub. Bering & Søgaard kommer og fortæller om hvordan dine tanker skaber din virkelighed.

En gang om måneden samles erhvervsfolk fra Randersområdet til møde hvor der skabes kontakter og netværk. Møderne er krydret med ny viden og spændende foredrag, og de har gennem foråret har møderne haft en lang række forskellige foredrag, der sikrer at alle deltagere får noget nyt med hjem.

På sidste møde var afdelingschef Shahab Milani fra Krifa med og holdt et foredrag om godt arbejdslyst og Krifas arbejde med GAIS som er et måle system der via elektroniske spørgeskemaer, kan give en leder en masse viden om medarbejderens trivsel og syn på sin egen arbejdssituation og ambitioner.

ShahabMilani.jpg

Arbejde er en stor del af menneskers liv - vi bruger faktisk halvdelen af vores vågne tid på at arbejde. Derfor skal arbejdslivet helst give mening. Mennesker skal opleve tryghed, udrustning, inspiration og udvikling i deres arbejdsliv – både når det går godt, og når der er brug for hjælp og støtte. Krifa vil skabe god arbejdslyst for mennesker. Det udspringer af vores værdier og vores syn på mennesker - det er vores eksistensberettigelse. Vores opgave er at fremme menneskers arbejdsliv og påvirke arbejdspladser og samfundet i retning af bedre arbejdslyst.

­- forklarede Shahab Milani på mødet d. 26. april.

Tidligt op til lækker morgenbuffet fra Cibuz Madstudie i Randers

Randers Fjord Erhvervsnetværk er for ejerledere og nøglepersoner i private og offentlige virksomheder. Erhvervsnetværket er et anderledes netværk – et tværfagligt netværk, hvor det ikke kun handler om at sælge til hinanden, men endnu vigtigere. Hvordan deltagerne kan udvikle sig selv og sin virksomhed og hvordan de kan opbygge nye relationer med andre deltagere. Det eneste der kræves af netværkerne, er at de skal tidligt op og afsted til en lækker morgenmadsbuffet fra Cibuz Madstudie. Den serveres kl. 06.45 og mødet er altid slut præcist kl. 8.30. Så kan deltagerne komme tilbage på deres virksomheder og møde deres motiverede medarbejdere. Leverandøren af morgenmaden er selv en aktiv del af erhvervsnetværket i Randers fjord Golfklub.

TinaogBrita.jpg

Ejerne Tina og Brita fortæller om hvad de synes om Randers Fjord Erhvervsnetværk

- Det er slet ikke formelt og strømlinet. Man behøver ikke være på en bestemt måde for at være med. Det er meget afslappet og uformelt. Vi mødes på tværs af fagligheder og hjælper hinanden. Der er også noget nærhed i at skabe netværk og fællesskab i lokalområdet. Egentlig havde vi troet, at vi skulle sparre med firmaer, der mindede om vores eget, men det er slet ikke nødvendigt. Der er ting, som er generelle for alle firmaer som f.eks. den nye persondatalov. Der hjælper vi hinanden med at huske at få tingene gjort og forstå, hvad vi i det hele taget skal gøre, svarer Brita, vi hjælpes ganske simpelt ad uanset om man snakker med en bankmand, en arkitekt eller en vognmand, og det er egentlig en rar tanke.

Randers Fjord Golfklub skaber netværk for erhvervslivet

Ambitionerne er høje for udviklingen af netværket og kvaliteten sikres via firmaet Sponsornet som sørger for at facilitere hvert møde med indhold og mødeledelse. Det er ikke kun golfsporten der trives udenfor Randers. Erhvervslivet har alle muligheder for at blive inspireret og få nye kontakter ved at deltage i Randers Fjord Golfklubs Erhvervsnetværk. Der er mulighed for at komme og deltage som gæst ganske gratis. Herved kan virksomhedsejere kigge tingen lidt an inden tilmelding.