Golfbox login

Randers Fjord Erhvervsnetværk er på vej


Per M. Pedersen og hans søn Jesper ejer Mejlby Autoværksted og er medlem af Randers Fjord Erhvervsnetværk. De vil gerne støtte et lokalt tiltag og på den måde bakke op om det unge netværk.

Kunden i centrum

På Randersvej 51 i Mejlby kan du møde både Jesper og Per, hvis du skal have repareret din bil og købe en brugt eller ny bil. Lige nu er det et godt marked for nye og næsten nye biler. De har altid ca. 70 biler på lager, så der er noget at kigge på og vælge imellem. Kunden er i centrum i forretningen og har været det siden 1986, så derfor kan man også henvende sig for at finde noget bestemt. Både Jesper og Per er behjælpelige med at skaffe præcis den bil, du ønsker dig. Bilsalg handler om, at opfylde kundens ønske.

”Det, vi ikke har på lager, kan vi skaffe, og vi vil gerne hjælpe. Vi har et bredt udvalg af populære mærker. Så det kan altid betale sig at ringe og spørge eller komme indenfor i butikken og få en snak.”

Din bil som speciale

Værkstedet har haft dette slogan i alle årene. Det betyder, at de servicerer alle mærker både karosseriskader og på tekniksiden. Det er vigtigt at kunden får den rigtige service, så de kan fastholde fabriksgarantien. Derfor er Mejlby Autoværksted også medlem af Bosch Car Service. Det gør reparation af alle mærker meget effektivt, så kunden ikke skal undvære sin bil længere end nødvendigt.

”Bosch udvikler systemer til mange biler. Man kan sige, at de udvikler, og vi reparerer. Bosch Car Service giver os adgang til den nyeste viden bl.a. om bilernes computerstyrede systemer. Så kan vi yde den rigtige service eller reparation. Vi behøver ikke prøve os frem eller gætte, vi har den viden, der passer til opgaven med en vilkårlig bil. Det giver os sikkerhed for, at vi yder det rigtige stykke arbejde, og kunden får sikkerhed for, at de får udført et rigtigt og ordentligt stykke arbejde.”

Randers Fjord Erhvervsnetværk kræver tid

Per M. Pedersen grundlagde Mejlby Autoværksted i 1986 og er medlem af flere erhvervsmæssige netværk. Det betyder meget, at Randers Fjord Erhvervsnetværk er lokalt. Det er en stor styrke for lokalområdet at få sit eget netværk, selv om det stadigvæk et ungt netværk. Det tager tid før Randers Fjord Erhvervsnetværk har den effekt, som Per forventer, at det vil få.

”Randers Fjord Erhvervsnetværk skal være større end det er nu for at blive givtigt, men det er et spørgsmål om tid, så får netværket effekt. Vi skal jo ikke bare handle med hinanden. Det kan vi hurtigt blive færdige med. Det handler om nye kontakter, at tilføre forretningen noget nyt og tilbyde de andre noget. Det interessante er dem, vi hver især kender, og alt det nye vi lærer undervejs.”

Det handler om tillid

Erhvervsnetværk handler efter Pers mening både om tillid og viden. Hver måned tager han hjem fra Randers Fjord Erhvervsnetværk med ny viden og nye bekendtskaber. Det tager tid at etablere et nyt netværk, og det tager tid at opbygge tillid, men Randers Fjord Erhvervsnetværk er et godt koncept og lokalt forankret, så det vil virkelig være en fordel for alle lokale firmaer.

”Det er egentlig ikke markedsføring så meget, som det er et menneskeligt møde. Hvis du har tillid til nogen, er det mere sandsynligt, du anbefaler dem, hvis du kommer forbi en opgave indenfor deres område. Derfor kan vi hjælpe hinanden. Vi anbefaler hinanden, fordi vi står inde for hinanden. Det bliver også lettere at hjælpe sine kunder, hvis man ved mere om andre forretninger i området. Man kan jo ikke anbefale nogen, man ikke kender eller har erfaring med.”

Randers Fjord Erhvervsnetværk udfylder en vigtig funktion i lokalområdet og for de lokale forretningsdrivende, så fremtiden ser lys ud for det lokale tiltag. Håbet er, at Randers Fjord Erhvervsnetværk kan få tilstrækkeligt mange år på bagen og medlemmer til at brede sig som ringe i vandet.