Golfbox login

Klubmesterskab 2020 - Slagspil


Dato
29-30.08.2020 fra 08.00 til 16.00
Turneringsform
Slagspil
Tilmeldning

Tilmelding sker på Golfbox - Klubmesterskab 2020

I weekenden 29.-30. august 2020 løber klubmesterskabet i slagspil af stablen. I år vil der være nogle få ændringer i forhold til de tidligere klubmesterskaber. Dette gælder også for stableford-mesterskabet.

Vi har i år valgt at lave et bruttomesterskab og et nettomesterskab i stedet for stableford-mesterskabet. Dette gør vi i håbet om, at vi kan trække endnu flere spillere til, og at vi er mere fælles om klubmesterskabet på alle niveauer.

Bruttomesterskabet vil således bestå af slagspil fra scratch, og nettomesterskabet slagspil, men hvor spilhandicappet trækkes fra den samlede score.

Rent praktisk vil det være sådan, at man ved tilmeldingen vælger, om man vil spille 54 huller (36 huller lørdag og 18 søndag) eller om man vil spille 36 huller (18 huller lørdag og 18 huller søndag). Vælger man at spille 54 huller, er man med i både brutto- og nettorækken. For nettorækken ser man så blot bort fra anden runde lørdag.

Vælger man at spille 36 huller, er man kun med i nettorækken. Har man lyst til at prøve sig selv af med 2 x 18 huller samme dag, selv om man egentlig kun ønsker at spille nettorække, er det oplagt at melde sig til i bruttorækken, da anden runde lørdag ikke tæller i nettorækken.

Derudover deltager man i det rækkemesterskab, som ens alder og køn kvalificerer til. Husk derfor at krydse begge muligheder af ved tilmelding.

I weekenden den 19-20. september 2020 er der klubmesterskab i hulspil. Det vil ligesom de tidligere år være de 16 bedste i bruttorækken, der kvalificerer sig hertil.

Vi håber, at I vil bakke op om de nye tiltag, og at vi får en fantastisk weekend med masser af liv på banen

Tilmelding er nu åben i Golfbox

Turneringsledere
Rikke Moesgaard
Extra info

Slagspil