Golfbox login

Klubbens Pro


Træning i Randers Fjord Golfklub varetages af Sand Golf trænerteam. Teamet består af to trænere og en træner elev.

Kenneth Sand - PGA cheftræner

Randers Fjord Golfklub, Lübker Golf Resort, Kalø Golf Club

Tlf. 2279 1917
kenneth@sandgolf.dk
pro@rfgk.dk

Kenneth er 43 år gammel og uddannet PGA træner. Kenneth har tidligere været ansat i Norddjurs Golfklub og Mariagerfjord Golfklub og varetager nu i regi af Sand Golf træningen i Randers Fjord Golfklub, Lübker Golf Resort og Kalø Golf Club.

Kenneth beskriver sig selv som et ærligt, arbejdsomt, socialt, nysgerrigt og loyalt menneske, som videreuddanner sig hvert år, for at følge de nye trends og tendenser inden for de tekniske og de mentale aspekter i golf.
Det er vigtigt at lykkes sammen. Derfor er det vigtigt for Kenneth at vide, hvordan man bedst træner, så engagementet på træningsanlægget får det bedste udbytte.


Kristian Jeppesen – PGA træner assistent

Sebber Kloster Golf Klub

Tlf. 2670 5822
kristian@sandgolf.dk

Kristian er 38 år gammel og har været PGA-træner siden 2004. Kristian startede i lære i Brønderslev Golfklub, blev udlært fra PGA-træner skolen i 2008, og har siden da været tilknyttet flere forskellige klubber.
Siden 2015 har Kristian været tilknyttet Sand Golf Trænerteam.

Kristian har en videnskabelig tilgang til golfsporten, og tager på relevante kurser for hele tiden at blive klogere på de forskellige teknikker, som gør golfspillet lettere. Golfsvinget kan sættes i system, og der findes en model af golfsvinget, som bygger på videnskab.

Kristian beskriver sig selv som en træner, der altid gerne hjælper med svar på spørgsmål om stort eller småt.


Sander Nielsen – PGA træner elev

Kalø Golf Club

Tlf. 5072 7499
sander@sandgolf.dk

Sander er 23 år gammel og kommer fra Randers, nærmere Assentoft. Sander startede med at spille golf tilbage i sommeren 2006 i Norddjurs Golfklub, og blev naturligvis bidt af sporten med det samme.
Siden 2016 har Sander været tilknyttet Sand Golf Trænerteam.

I de seneste 5 år har Sander spillet på Nordic League (Ecco Tour) og rejst rundt i norden samt Spanien. Det har givet værdifulde erfaringer og viden, som Sander nu arbejder med at kunne bringe videre.

Sander beskriver sig selv som udadvendt, omhyggelig, ambitiøs, hjælpsom og ikke mindst positiv. En træner elev, der er fascineret af alle aspekter af golfspillet, både det tekniske, fysiske og det mentale, men især også det sociale aspekt.