Golfbox login

Golf Experten Open er en støtteturnering


I år vil årets første turnering den 21.04.2024 - Golf Experten Open - også blive lavet som en støtteturnering til klubben.

Vi har konstateret, at boldopsamleren/traktoren, som samler bolde sammen på driving range, desværre ikke kan repareres mere og det er derfor nødvendigt at indkøbe en anden.

Det har vi brug for midler til at kunne finansiere og vi håber derfor, at I er med på at lave nogle tiltag ved åbningsturneringen, som kan være med til at indsamle disse midler.

Der vil være mulighed for at tilkøbe en støttepakke i form af tættest flaget samt evt. hole in one præmie.
Det koster kr. 35,00 pr. spiller og det betales ved tilmelding.​
Blandt deltagerne, som har tilkøbt støttepakken, vil der blive trukket lod om "klappepræmier".
Præmien for hole in one på hul 1 i konkurrencen er sponsoreret af Golf Experten i form af frit valg af putter op til maks. kr. 2.500,-.

Laves hole in one af spillere uden for denne konkurrence, belønnes det med vores sædvanlige præmie: 1 flaske champagne sponseret af Wines&Co.

Derudover vil vi lave en event, hvor du kan have din egen sponsor. Det kan være din familie, din arbejdsgiver eller en god ven, som gerne vil have dig til at lave masser af point den dag.
Du kan lave en aftale med din sponsor om, hvad han vil støtte dig med for hvert point, du laver i turneringen. Eks. hvis han/hun lover at støtte med kr. 5,- pr. point og du laver 32 point, så betaler han kr. 160,- til dig, som du giver videre til klubben.
Sponsoren vil naturligvis få sit navn offentliggjort på dagen i klubben d. 21.04.24.
Du kan også være din egen sponsor og støtte klubben med et beløb på dagen.

Rent praktisk skal du give klubben besked om, at du har din egen sponsor eller at du er din egen sponsor og ønsker at støtte klubben med X kr. pr. point, du laver. Du tilmelder dig støtteordningen via knappen nederst. Den der samler flest penge ind, vil efterfølgende modtage et gavekort til Memphis Manson.
Vi laver så en sponsortavle, som kan ses i klubhuset.

Det er også muligt at støtte hele turneringen som sponsor. Den kunne f.eks. være 1 kr. pr. point der laves i hele turneringen, så kontakt os endelig.


Med venlig hilsen
Randers Fjord Golfklub    
Thomas Just