Golfbox login

BaneguideHUL 1

Sponsor: Kildebiler ApS

Par 3 - Index 13
62: 154 m
58/52: 138 m
49: 118 m
32: 92 m

Hul 1 skal man ikke undervurdere, selv om det ikke er langt. Til højre langs fairway er Murhusbakken out of bounds, og greenen er beskyttet af en stor sø til venstre og bunkers til højre. Skulle man slå hen over green, er der en lille drilsk græsbunker og en række træer, som man ikke kommer nemt ud af. Hullet kræver et præcist jernslag for ikke at starte runden uheldigt. Højhandicap spilleren bør nok overveje at spille første slag kort af green til højre før bunkeren.

Hul 1 skal man ikke undervurdere, selv om det ikke er langt.

Til højre langs fairway er Murhusbakken out of bounds, og greenen er beskyttet af en stor sø til venstre og bunkers til højre. Skulle man slå hen over green, er der en lille drilsk græsbunker og en række træer, som man ikke kommer nemt ud af. Hullet kræver et præcist jernslag for ikke at starte runden uheldigt.

Højhandicap spilleren bør nok overveje at spille første slag kort af green til højre før bunkeren.

HUL 2

Sponsor: Eco Revision

Par 4 - Index 5
62/58: 338 m
52/49: 288 m
32: 211 m
 

Hul 2 kræver et langt drive for at komme over en bæk og en sø. Kan man slå langt er der god plads at lande bolden på, men kniber det, bør man holde til venstre og søge at lande bolden mellem nogle små høje og søen. Til højre er Murhusbakken out of bounds. Er man nået helskindet forbi søen, er belønningen en herlig høj green ret forude, som er beskyttet af bunkers på begge sider - men man har god plads til et forsøg langt ude fra. Højhandicap spilleren bør overveje at slå det første slag kort af bækken, til venstre for søen. Andet slaget bør spilles kort af green, for at undgå at komme i en af bunkerne

Hul 2 kræver et langt drive for at komme over en bæk og en sø.

Kan man slå langt er der god plads at lande bolden på, men kniber det, bør man holde til venstre og søge at lande bolden mellem nogle små høje og søen. Til højre er Murhusbakken out of bounds. Er man nået helskindet forbi søen, er belønningen en herlig høj green ret forude, som er beskyttet af bunkers på begge sider - men man har god plads til et forsøg langt ude fra.

Højhandicap spilleren bør overveje at slå det første slag kort af bækken, til venstre for søen. Andet slaget bør spilles kort af green, for at undgå at komme i en af bunkerne

Hul 3

Sponsor: Ledig…

Par 5 - Index 7
62/58: 451 m
52/49: 376 m
32: 296 m
 

Hul 3 udfordrer igen drivet, fordi man ikke kan se nedslagsområdet, der ligger højere end tee stedet og fordi Murhusbakken er out of bounds tæt langs venstre side af fairway. Der er god plads til et drive i højre side, men man skal ikke for tæt på de små høje og fairwaybunkers, som banearkitekten har lagt. Når man er nået længere frem, kan man nu se green bag flere små høje og bunkers som beskytter greenen i wedge afstand. Greenen er stor og hjerteformet med bunkers, men der er god plads omkring. Men inden man beslutter at spille langt, skal det med i beregningen, at green ligger højt, så indspillet fra baggreen er sværere end fra forklædet. Højhandicap spilleren bør overveje et jernslag i drivet og bide hullet over i passende stykker.

Hul 3 udfordrer igen drivet, fordi man ikke kan se nedslagsområdet, der ligger højere end tee stedet og fordi Murhusbakken er out of bounds tæt langs venstre side af fairway.

Der er god plads til et drive i højre side, men man skal ikke for tæt på de små høje og fairwaybunkers, som banearkitekten har lagt. Når man er nået længere frem, kan man nu se green bag flere små høje og bunkers som beskytter greenen i wedge afstand. Greenen er stor og hjerteformet med bunkers, men der er god plads omkring. Men inden man beslutter at spille langt, skal det med i beregningen, at green ligger højt, så indspillet fra baggreen er sværere end fra forklædet.

Højhandicap spilleren bør overveje et jernslag i drivet og bide hullet over i passende stykker.


HUL 4

Sponsor: Ledig...

Par 3 - Index 17
62/58: 145 m
52/49: 121 m
32: 82 m
 

Hul 4 har god plads til at forsøge et direkte jernslag med en god birdie chance. Greenen ligger under tee stedet, så der er godt overblik og god plads på fairway til begge sider. I højre side ved greenen ligger der to bunkers i en skråning og i venstre endnu en bunker. Roughen langt i venstre side er svær. Går man over greenen er der stadig god mulighed for at komme sikkert ind. Højhandicap spilleren der kan slå på green bør prøve, ellers er der plads på fairway til at lande sikkert.

Hul 4 har god plads til at forsøge et direkte jernslag med en god birdie chance.

Greenen ligger under tee stedet, så der er godt overblik og god plads på fairway til begge sider. I højre side ved greenen ligger der to bunkers i en skråning og i venstre endnu en bunker. Roughen langt i venstre side er svær. Går man over greenen er der stadig god mulighed for at komme sikkert ind.

Højhandicap spilleren der kan slå på green bør prøve, ellers er der plads på fairway til at lande sikkert.

HUL 5

Sponsor: Ledig…

Par 4 - Index 1
62: 413 m
58/52: 385 m
49: 326 m
32: 248 m

Hul 5 er et langt par 4 hul, der kræver pænt lange slag på fairway, for at nå green in regulation. Drivet er umiddelbart ikke svært, hvis man fokuserer på landingsområdet på fairway og ikke på den lille slugt man skal over. Inde til venstre er der høj rough op til skovkanten, som ikke er rar at komme ud i. Når man sikkert forbi de tre fairwaybunkers og nogle små høje der er lagt som en tragt midt på banen, er der god mulighed for at forsøge et langt indspil til en stor green. Indspillet er mest sikkert i højre side af green, og her ligger også to bunkers og lidt kupering. Går man til venstre af green ligger der endnu en lille drilsk græsbunker, men ellers er der god plads til skovkanten. Højhandicap spilleren bør overveje at bide hullet over i flere slag ind til wedge afstand.

Hul 5 er et langt par 4 hul, der kræver pænt lange slag på fairway, for at nå green in regulation.

Drivet er umiddelbart ikke svært, hvis man fokuserer på landingsområdet på fairway og ikke på den lille slugt man skal over. Inde til venstre er der høj rough op til skovkanten, som ikke er rar at komme ud i. Når man sikkert forbi de tre fairwaybunkers og nogle små høje der er lagt som en tragt midt på banen, er der god mulighed for at forsøge et langt indspil til en stor green. Indspillet er mest sikkert i højre side af green, og her ligger også to bunkers og lidt kupering. Går man til venstre af green ligger der endnu en lille drilsk græsbunker, men ellers er der god plads til skovkanten.

Højhandicap spilleren bør overveje at bide hullet over i flere slag ind til wedge afstand.

HUL 6

Sponsor: J. Ødum's Eftf. A/S

Par 4 - Index 9
62: 420 m
58: 382 m
52/49: 324 m
32: 263 m

Hul 6 er endnu et langt par 4 hul i modsat retning af hul 5. Derfor kan et sliced drive godt sætte fairway bunkerne og småhøjene fra hul 5 i spil igen. Er man først forbi fairway bunkerne, er der rigtig god plads til at forsøge et langt indspil til en stor green. Den store green er beskyttet af bunkere på begge sider og af små høje. Kan man slå pænt langt og holde sig på fairway, er her en god birdie chance. Højhandicap spilleren bør bide hullet over i flere slag.

Hul 6 er endnu et langt par 4 hul i modsat retning af hul 5. Derfor kan et sliced drive godt sætte fairway bunkerne og småhøjene fra hul 5 i spil igen.

Er man først forbi fairway bunkerne, er der rigtig god plads til at forsøge et langt indspil til en stor green. Den store green er beskyttet af bunkere på begge sider og af små høje. Kan man slå pænt langt og holde sig på fairway, er her en god birdie chance.

Højhandicap spilleren bør bide hullet over i flere slag.


HUL 7

Sponsor: Bilbutikken Randers

Par 5 - Index 3
62: 505 m
58: 478 m
52/49: 397 m
32: 314 m

Hul 7 er banens tredjesværeste hul med et lille dogleg til højre helt fremme i wedge afstand fra green. Drivet burde ikke give problemer, selv om nedslagsområdet er beskyttet af små høje og en bunker til højre. Et sliced drive kan desuden bringe bunkers fra hul 3 i spil. Vel fremme ved doglegget skal man beslutte, om man tør gå over en bunker, en lille lumsk sø, nogle træer og et par høje til højre. Indspillet er lettest, hvis man holder sig i venstre side op ad fairway frem til doglegget. Belønningen er en stor og flad green. Vær opmærksom på at skoven til venstre for green er out of bounds. Højhandicap spilleren bør overveje at spille helt ned til skoven i venstre side for at tage bunker, sø og småhøje ud af spil.

Hul 7 er banens tredjesværeste hul med et lille dogleg til højre helt fremme i wedge afstand fra green.

Drivet burde ikke give problemer, selv om nedslagsområdet er beskyttet af små høje og en bunker til højre. Et sliced drive kan desuden bringe bunkers fra hul 3 i spil. Vel fremme ved doglegget skal man beslutte, om man tør gå over en bunker, en lille lumsk sø, nogle træer og et par høje til højre. Indspillet er lettest, hvis man holder sig i venstre side op ad fairway frem til doglegget. Belønningen er en stor og flad green. Vær opmærksom på at skoven til venstre for green er out of bounds.

Højhandicap spilleren bør overveje at spille helt ned til skoven i venstre side for at tage bunker, sø og småhøje ud af spil.

HUL 8

Sponsor: Innosurge

Par 3 - Index 15
62/58: 127 m
52/49: 109 m
32: 76 m
 

Hul 8 er banens korteste, men langtfra letteste hul. Murhusbakken er out of bounds i venstre side med en grim kant op til vejen med høj rough. Foran green er der i højre side en stor bunker med en høj kant op til greenen, hvor man ikke skal lande for tæt på. Det koster ekstra slag. I venstre side lukker en bunker greenen inde med et lille forklæde. Til gengæld er der gode muligheder for at redde hullet, hvis man går for langt af green. Højhandicap spilleren, der ikke er sikker på at kunne gå over bunkeren i højre side, bør overveje et defensivt drive ud til chipping afstand.

Hul 8 er banens korteste, men langtfra letteste hul.

Murhusbakken er out of bounds i venstre side med en grim kant op til vejen med høj rough. Foran green er der i højre side en stor bunker med en høj kant op til greenen, hvor man ikke skal lande for tæt på. Det koster ekstra slag. I venstre side lukker en bunker greenen inde med et lille forklæde. Til gengæld er der gode muligheder for at redde hullet, hvis man går for langt af green.

Højhandicap spilleren, der ikke er sikker på at kunne gå over bunkeren i højre side, bør overveje et defensivt drive ud til chipping afstand.

HUL 9

Sponsor: Revisionsfirmaet Vestergaard

Par 4 - Index 11
62: 364 m
58/52: 338 m
49: 277 m
32: 228 m

Hul 9 er et dogleg venstre nedad bakke med en sø og bunkers i doglegget, og en herlig udsigt til klubhuset fra tee stedet. Til højre i doglegget ligger 3 små høje, som er glimrende sigtepunkter. Til venstre ligger en sø og en bunker. Langs begge sider af fairway er der beplantninger som ikke er rare at lande i. Greenen er beskyttet af en sø i venstre side og en bunker foran i højre side. Greenen er stor og let skrånende mod fairway, og spilles mest sikkert fra venstre mod højre. Der er desuden out of bounds efter stien bagved green. Højhandicap spilleren bør spille i højre side helt ned til green, for at tage søerne ud af spillet.

Hul 9 er et dogleg venstre nedad bakke med en sø og bunkers i doglegget, og en herlig udsigt til klubhuset fra tee stedet.

Til højre i doglegget ligger 3 små høje, som er glimrende sigtepunkter. Til venstre ligger en sø og en bunker. Langs begge sider af fairway er der beplantninger som ikke er rare at lande i. Greenen er beskyttet af en sø i venstre side og en bunker foran i højre side. Greenen er stor og let skrånende mod fairway, og spilles mest sikkert fra venstre mod højre. Der er desuden out of bounds efter stien bagved green.

Højhandicap spilleren bør spille i højre side helt ned til green, for at tage søerne ud af spillet.


HUL 10

Sponsor: Ulstrup Auto og Antirustcenter

Par 4 - Index 10
62: 343 m
58/52: 315 m
49: 281 m
32: 186 m

Hul 10 er et herligt dogleg venstre, med en green i 2 niveauer. Fristelsen til at skære et hjørne i drivet er stor, men må frarådes - der er out of bounds til venstre mod Pay and Play banen. Mod højre er der beplantning, men fairway er bred og bolden kan landes på den forhøjning, der er lige ud for fairwaybunkerne. Herfra er det muligt at spille green i to slag, men det er spørgsmålet, om det kan betale sig. Greenen er i 2 niveauer med 20 cm forskel og hulplaceringen kan drille meget. De fleste vælger at spille kort af green til venstre for den bunker der beskytter green og chippe ind på det niveau, hvor flaget står. Højhandicap spilleren bør spille kort af green.

Hul 10 er et herligt dogleg venstre, med en green i 2 niveauer.

Fristelsen til at skære et hjørne i drivet er stor, men må frarådes - der er out of bounds til venstre mod Pay and Play banen. Mod højre er der beplantning, men fairway er bred og bolden kan landes på den forhøjning, der er lige ud for fairwaybunkerne. Herfra er det muligt at spille green i to slag, men det er spørgsmålet, om det kan betale sig. Greenen er i 2 niveauer med 20 cm forskel og hulplaceringen kan drille meget. De fleste vælger at spille kort af green til venstre for den bunker der beskytter green og chippe ind på det niveau, hvor flaget står.

Højhandicap spilleren bør spille kort af green.

HUL 11

Sponsor: Skippers Gardiner

Par 4 - Index 12
62: 363 m
58/52: 317 m
49: 266 m
32: 200 m

Hul 11 er igen et dogleg venstre med indspil til en green beskyttet af en lumsk sø. Drivet skal være rimeligt lige for at ramme fairway, til højre er der en række træer. Der er god plads til at lande bolden i doglegget ud for 2 dybe fairwaybunkers og nogle små høje til venstre. Herfra er det muligt at nå green, men op til venstre for green ligger en sø med en stejl skrænt ned, som suger rullende bolde til sig. Et indspil fra højre er mere sikkert, men her er beplantning langs højre side og en bunker ved green. Belønningen er en stor green, og her bør man tage sig tid til et blik 360 grader rundt, hvor man kan se næsten hele den "Jyske Eremitage". Højhandicap spilleren bør følge fairway op i højre side.

Hul 11 er igen et dogleg venstre med indspil til en green beskyttet af en lumsk sø.

Drivet skal være rimeligt lige for at ramme fairway, til højre er der en række træer. Der er god plads til at lande bolden i doglegget ud for 2 dybe fairwaybunkers og nogle små høje til venstre. Herfra er det muligt at nå green, men op til venstre for green ligger en sø med en stejl skrænt ned, som suger rullende bolde til sig. Et indspil fra højre er mere sikkert, men her er beplantning langs højre side og en bunker ved green. Belønningen er en stor green, og her bør man tage sig tid til et blik 360 grader rundt, hvor man kan se næsten hele den "Jyske Eremitage".

Højhandicap spilleren bør følge fairway op i højre side.

HUL 12

Sponsor: Mejlby Autoværksted

Par 3 - Index 16
62: 185 m
58/52: 155 m
49: 126 m
32: 92 m

Hul 12 har en kæmpehøj til højre ret frem for tee stedet. Tee stedet ligger en del højere end green, så man kan se den forholdsvis lille og aflange green beskyttet af 3 bunkers og små høje i højre side. Det kræver et præcist slag både i længde og retning. Højhandicap spilleren bør overveje at lande bolden til højre før bunkeren, hvis man ikke er sikker på at nå green.

Hul 12 har en kæmpehøj til højre ret frem for tee stedet.

Tee stedet ligger en del højere end green, så man kan se den forholdsvis lille og aflange green beskyttet af 3 bunkers og små høje i højre side. Det kræver et præcist slag både i længde og retning.

Højhandicap spilleren bør overveje at lande bolden til højre før bunkeren, hvis man ikke er sikker på at nå green.


HUL 13

Sponsor: Ledig…

Par 5 - Index 6
62: 521 m
58: 479 m
52/49: 384 m
32: 273 m

Hul 13 er et par 5 langt dogleg venstre, der kræver præcise slag på fairway. Der er god plads til drivet op af bakke, men da man skal holde fri af hjørnet af skoven for at kunne komme videre, er det en fordel at holde højre side af fairway. Derved kan en kæmpehøj komme i spil i højre side lige før nedslagsområdet. Slår man meget langt er der en enkelt fairwaybunker i doglegget. Næste udfordring er at komme igennem en port bestående af en stor kæmpehøj med meget høje træer på højre side og skoven i venstre side. Fairway skråner nedad. At slå ud i skoven er en sikker tabt bold, da der er out of bounds langs hele skovkanten i venstre side og det kræver et meget langt og højt slag at gå over kæmpehøjen. Vel igennem porten er green beskyttet af en bunker i højre side. Men efter det man har været igennem på hullet, er det ikke en stor udfordring. Højhandicap spilleren bør overveje at spille uambitiøst gennem doglegget og frem til porten, herfra et roligt fladt slag med et lavt jern til green.

Hul 13 er et par 5 langt dogleg venstre, der kræver præcise slag på fairway.

Der er god plads til drivet op af bakke, men da man skal holde fri af hjørnet af skoven for at kunne komme videre, er det en fordel at holde højre side af fairway. Derved kan en kæmpehøj komme i spil i højre side lige før nedslagsområdet. Slår man meget langt er der en enkelt fairwaybunker i doglegget. Næste udfordring er at komme igennem en port bestående af en stor kæmpehøj med meget høje træer på højre side og skoven i venstre side. Fairway skråner nedad. At slå ud i skoven er en sikker tabt bold, da der er out of bounds langs hele skovkanten i venstre side og det kræver et meget langt og højt slag at gå over kæmpehøjen. Vel igennem porten er green beskyttet af en bunker i højre side. Men efter det man har været igennem på hullet, er det ikke en stor udfordring.

Højhandicap spilleren bør overveje at spille uambitiøst gennem doglegget og frem til porten, herfra et roligt fladt slag med et lavt jern til green.

HUL 14

Sponsor: Erik G. Hansen A/S

Par 3 - Index 18
62: 147 m
58: 139 m
52/49: 120 m
32: 75 m

Hul 14 har skoven til venstre, som er out of bounds, og et hooked drive kan resultere i en mistet bold fordi greenen ligger på en skråning. Greenen er beskyttet af 3 bunkers, en i hver side og en på forgreen. I højre side skråner terrænet kraftigt op. Greenen skråner ned mod fairway, så når flaget er placeret langt fremme kan det give et svært put. Højhandicap spilleren kan vælge at lande bolden inden den første bunker.

Hul 14 har skoven til venstre, som er out of bounds, og et hooked drive kan resultere i en mistet bold fordi greenen ligger på en skråning.

Greenen er beskyttet af 3 bunkers, en i hver side og en på forgreen. I højre side skråner terrænet kraftigt op. Greenen skråner ned mod fairway, så når flaget er placeret langt fremme kan det give et svært put.

Højhandicap spilleren kan vælge at lande bolden inden den første bunker.

HUL 15

Sponsor: Ledig...

Par 4 - Index 14
62: 364 m
58: 327 m
52/49: 270 m
32: 190 m

Hul 15 er et lille dogleg venstre, med masser af plads til drivet. Fairway bunkerne er placeret til venstre med nogle små høje. Der skal tages en modig beslutning ved indspillet til green, fordi green er beskyttet af en sø til venstre samt en bunker og nogle små høje til højre. Til højre for green er der ret fladt, men roughen kan være høj. Vel fremme på green bør man nyde udsigten hele vejen rundt mens medspillerne putter færdig. Højhandicap spilleren bør overveje at spille hullet i højre side.

Hul 15 er et lille dogleg venstre, med masser af plads til drivet.

Fairway bunkerne er placeret til venstre med nogle små høje. Der skal tages en modig beslutning ved indspillet til green, fordi green er beskyttet af en sø til venstre samt en bunker og nogle små høje til højre. Til højre for green er der ret fladt, men roughen kan være høj. Vel fremme på green bør man nyde udsigten hele vejen rundt mens medspillerne putter færdig.

Højhandicap spilleren bør overveje at spille hullet i højre side.


HUL 16

Sponsor: Ledig…

Par 5 - Index 8
62/58: 444 m
52/49: 369 m
32: 290 m
 

Hul 16 kandiderer til at være banens signaturhul. Hullet er langt, green er godt beskyttet og udsigten fra toppen af fairway minder om en "Jysk Eremitage". Drivet burde ikke volde problemer, selv om bolden skal landes på vej op til det højeste sted på hele banen, efter fairway bunkerne i højre side. Herfra begynder besværlighederne i indspillet til en stor green, der lokker til et forsøg langt udefra. Venstre side af fairway hælder brat ned mod skoven, og en vildfaren bold løber langt ud her. I højre side af fairway beskytter 3 bunkers på hvert sit plateau greenen. Bolden kan landes mellem bunkerne, men kan let rulle videre ned af skråningen til den næste bunker. Går man langt af green er der for alvor problemer, idet der er en meget stejl skrænt på bagsiden af green, og til højre bag green er der tæt krat ned af skrænten. Hullet frister til at gå efter en birdie, men der skal præcision til, ellers straffes den formastelige. Højhandicap spilleren bør overveje at spille gennem midten af fairway.

Hul 16 kandiderer til at være banens signaturhul. Hullet er langt, green er godt beskyttet og udsigten fra toppen af fairway minder om en "Jysk Eremitage".

Drivet burde ikke volde problemer, selv om bolden skal landes på vej op til det højeste sted på hele banen, efter fairway bunkerne i højre side. Herfra begynder besværlighederne i indspillet til en stor green, der lokker til et forsøg langt udefra. Venstre side af fairway hælder brat ned mod skoven, og en vildfaren bold løber langt ud her. I højre side af fairway beskytter 3 bunkers på hvert sit plateau greenen. Bolden kan landes mellem bunkerne, men kan let rulle videre ned af skråningen til den næste bunker. Går man langt af green er der for alvor problemer, idet der er en meget stejl skrænt på bagsiden af green, og til højre bag green er der tæt krat ned af skrænten. Hullet frister til at gå efter en birdie, men der skal præcision til, ellers straffes den formastelige.

Højhandicap spilleren bør overveje at spille gennem midten af fairway.

HUL 17

Sponsor: Ledig…

Par 4 - Index 2
62: 410 m
58/52: 383 m
49: 329 m
32: 234 m

Hul 17 er banens næstsværeste hul og starter med et blindt drive op til det højeste sted på hele banen. Bolden skal landes lidt til venstre for nogle træer og en fairway bunker i højre side (som er under udbedring (blå pæle)), men der er god plads. Murhusbakken ligger til venstre og er out of bounds for et meget hooked drive. Fra toppen af bakken er der et langt stykke lige fairway ind til green, med beplantning og rough i begge sider. Fairway er bred og inviterer til et forsøg udefra. Greenen er beskyttet af en bunker i venstre og et par små høje i højre side. På dette hul findes et shelter, hvor man kan søge ly i tilfælde af regn, men det er ikke sikret for lyn! Højhandicap spilleren burde have plads nok på hullet til at overveje at prøve et langt slag.

Hul 17 er banens næstsværeste hul og starter med et blindt drive op til det højeste sted på hele banen.

Bolden skal landes lidt til venstre for nogle træer og en fairway bunker i højre side (som er under udbedring (blå pæle)), men der er god plads. Murhusbakken ligger til venstre og er out of bounds for et meget hooked drive. Fra toppen af bakken er der et langt stykke lige fairway ind til green, med beplantning og rough i begge sider. Fairway er bred og inviterer til et forsøg udefra. Greenen er beskyttet af en bunker i venstre og et par små høje i højre side. På dette hul findes et shelter, hvor man kan søge ly i tilfælde af regn, men det er ikke sikret for lyn!

Højhandicap spilleren burde have plads nok på hullet til at overveje at prøve et langt slag.

HUL 18

Sponsor: Ledig…

Par 5 - Index 4
62: 535 m
58/52: 494 m
49: 416 m
32: 321 m

Hul 18 er banens længste og banearkitekten har placeret store udfordringer, inden man når frem til en forfriskning i klubhuset. Hul 18 er den slags krævende huller der kan afgøre en match. Fra tee stedet kan man se hele hullet og den dalsænkning som drivet lander i. Langs højre side af fairway er der beplantning, og til venstre ved nedslagsstedet er der små høje. På tværs af fairway i bunden af dalen løber en bæk, og her skal der træffes en modig beslutning. Tør man slå igennem den åbning der er i træerne op på det sidste stykke fairway inden greenen? Åbningen er beskyttet af et dige og foran det en grusvej (som giver frit drop). På den anden side af åbningen truer flere forhindringer. Til venstre ligger søen fra hul 1 samt endnu en høj, og til højre side er der out of bounds ud mod en mark (hvide pæle med grøn top, se de lokale regler ). Vel inde på det sidste stykke fairway ligger greenen kun beskyttet af en bunker i venstre og med klubhuset og terrassen med tilskuerne i baggrunden. Højhandicap spilleren gør klogt i at overveje ikke at slå over diget fra bækken.

Hul 18 er banens længste og banearkitekten har placeret store udfordringer, inden man når frem til en forfriskning i klubhuset.

Hul 18 er den slags krævende huller der kan afgøre en match. Fra tee stedet kan man se hele hullet og den dalsænkning som drivet lander i. Langs højre side af fairway er der beplantning, og til venstre ved nedslagsstedet er der små høje. På tværs af fairway i bunden af dalen løber en bæk, og her skal der træffes en modig beslutning. Tør man slå igennem den åbning der er i træerne op på det sidste stykke fairway inden greenen? Åbningen er beskyttet af et dige og foran det en grusvej (som giver frit drop). På den anden side af åbningen truer flere forhindringer. Til venstre ligger søen fra hul 1 samt endnu en høj, og til højre side er der out of bounds ud mod en mark (hvide pæle med grøn top, se de lokale regler). Vel inde på det sidste stykke fairway ligger greenen kun beskyttet af en bunker i venstre og med klubhuset og terrassen med tilskuerne i baggrunden.

Højhandicap spilleren gør klogt i at overveje ikke at slå over diget fra bækken.