Golfbox login

Pay and Play


Klubben råder over en Pay and Play bane med 6 par 3 huller.

Pay and Play banen kan benyttes af alle - både begyndere og øvede spillere til fx træning af det korte spil. De første 4 huller er alle under 100 meter. Efterfølgende kommer de sidste 2 huller, som er de sværeste med længder op til 150 meter og out-of-bounds til højre.

Lokalregler for Pay and Play banen

  • Der må ikke spilles med køller på Pay and Play banen
  • Hvide pæle: Out-of-bounds. Slaget slåes om og tælles med + 1 strafslag
  • Blå pæle med sort top: Der må ikke spilles i arealet, bolden droppes nærmeste vej ud og ikke nærmere flaget - uden straf
  • Grusvejen: Frit drop (kunstig belægning)
  • Der må ikke drives på hul 5, hvis der er trafik på vejen
  • Råb "FORE", hvis boldens retning er til fare for andre
  • Ret nedslagsmærker på greens, læg turf på plads
  • Bags og vogne må ikke anbringes på greens eller trækkes mellem greens og bunkers. 

Greenfee til Pay & Play banen

Alle dage kr. 100,- pr. person inkl. lån af udstyr og med fri ret til benyttelse af træningsfaciliteterne

Pay & Play medlemskab

Spiller du ofte på vores Pay and Play bane? Så er et Pay & Play medlemskab måske noget for dig.
Prisen for et Pay & Play sæsonmedlemskab er kr. 1000,- halvårligt inkl. lån af udstyr og fri ret til at benytte træningsfaciliteterne.

Medlemskabet er ikke afhængigt af spilletilladelse eller DGU-kort, men er personligt og kan ikke overdrages til en anden person. 
I medlemskabet hører endvidere adgang til putting green og driving range.

Bolde til rangen kan trækkes i boldautomaten med boldkort eller polet.

Vi gør opmærksom på, at banen kan være optaget af private arrangementer.

Du kan modtage træning af RFGK's pro og betaling for træningen afregnes direkte med pro'en. Se mulighederne under Træning

Kontakt sekretariatet for tilmelding eller yderligere oplysninger!

Lidt mere om de enkelte huller

Hul 1:
Hullet er 97/81 meter langt. Kommer man for langt til højre ender man i roughen - og hullet er desuden beskyttet af en bunker foran green i højre side.

Hul 2:
Hullet er 94/79 meter langt. Hullet virker lidt længere, da det går lidt opad bakke. Der ligger en bunker til venstre for green, som er omringet af beplantninger, så undgå at skyde for langt.

Hul 3:
Hullet er 91/77 meter langt. Det virker som et forholdsvis kort hul, hvor man helst ikke skal skyde for langt, da det går stejlt ned af bakke lige bagved green, hvilket giver et meget svært indspil. Der ligger desuden en bunker i venstre side bagved green.

Hul 4:
Hullet er 73/63 meter langt. Det er banens korteste hul, men kræver præcision, da der er bunkers både foran og bagved green. Gå derfor efter midten af green eller spil ind fra en af siderne.

Hul 5:
Hullet er 142/128 meter langt. Hullet er banens længste og sværeste - et ret svært hul for nybegyndere, dels fordi det er forholdsvis langt og dels fordi der er out-of-bounds mod vejen, som løber langs hele højre side af hullet.

Hul 6:
Hullet er 125/105 meter langt. Det er banens næst sværeste hul, med en grusvej og et naturhegn langs hele højre side. Der er frit drop fra grusvejen men out-of-bounds langs hegnet. Hullet går meget nedad bakke, har en stor bunker i venstre side og en stejl skrænt lige bagved green, som giver et ret svært indspil.