Golfbox login

Ny indeksering af hullerne - og ingen farver på teestederne


Fra sæsonstart vil der være ny indeksering af hullerne på banen. Vi har valgt at ændre på, hvilke huller der er de sværeste og hvilke der er de letteste på banen. Det har vi gjort på baggrund af data fra Golfbox. Vi har taget udgangspunkt i alle tællende runder i 2017 og 2018. I alt 5128 runder er der registreret, hvilket svarer til 92.300 spillede huller.
Ændringerne vil fremgå af dit scorekort fra sæsonstart, og kan i øvrigt ses i baneguiden og vores konverteringsberegner. Vi kan godt afsløre, at hul 5 fremover har indeks 1.

Fra 1. april forsvinder endvidere farvemarkeringen af teestederne. Teestederne ændrer navn til 62 – 58 – 52 – 49. Det gør vi for at gøre op med, at alle mænd ”skal” spille fra gul og alle damer fra rød. Vi vil meget gerne have, at alle spiller fra det teested, der passer til deres hcp. Vi er af den klare holdning, at det altid er sjovere at lave en par, uanset hvor man er startet fra. Fremover vil Golfbox foreslå, som standard, det teested der passer til jeres hcp.

Hav en fornøjelig golfrunde.