Golfbox login

Banen i august & september


Så fik vi afholdt Randers Fjord Golfuge i uge 33, og sikke en succes.
Der skal lyde en stor tak fra os på banen til alle, som har hjulpet. Alle bidrag hjælper, store som små. Vi var selv stolte af, hvordan banen stod i denne uge. Nogle bemærkede nok, at vores greens ikke var særlig hurtige den uge, det var der et par grunde til. Med erfaring fra året før, så er det en fordel at greens er lidt langhårede når der skal 1200 spillere igennem på en uge, og da vejret velsignede os med bragende solskin, var vi også bange for, at greens ville tage skade, hvis vi klippede dem for langt ned.

Efter en hård uge 33 for mandskabet var det tid til at afvikle lidt ferie samt samle op på noget af det forsømte.

I uge 35 blev det tid til klubmesterskaberne og igen blev banen sat op, så den stod fin og velplejet. I nogle klubber bruger man en del resurser på at gøre greens meget hurtige samt at flytte huller begge dage osv. Det gør vi ikke, banen bliver passet præcis som vi gør til alle andre turneringer.

I uge 36 vil vi hurtig prikke vores greens, det trænger de til.

I uge 40, torsdag den 1. okt., vil vi dybde-lufte vores greens, så den dag er banen lukket. Dagene efter vil greens ikke have samme standard som de plejer. Til gengæld skulle de gerne komme til at stå fint hele vinteren, så vi forhåbentligt kan spille til sommergreens, hvis vind og vejr tillader det.

Vi fik onsdag den 8. juni afholdt et møde for alle, som kunne have en interesse i at hjælpe på og omkring banen. Det blev besluttet at oprette en Facebook gruppe for de frivillige, hvor greenkeeperne også er med. På den måde kan man altid komme i kontakt med personalet der. Gruppen hedder Randers Fjord Golfklub - Frivillige hjælpere på banen. Så hvis man var forhindret den dag og måske synes at man gerne vil hjælpe med noget, så er det bare med at finde denne gruppe og skrive der inde, hvad man vil hjælpe med. Tusind tak til jer alle.

Til sidst lidt fra hjertet.
Jeg er utrolig stolt af at være en del af en klub, hvor så mange byder ind. Vi har ikke en klub med uanede midler, vi får heller ikke saltvandsindsprøjtninger på 400 millioner. MEN vi har et sammenhold og et positivt mindset. Vi har det bedste frivillige korps vi kan ønske os, og det er ikke kun på banen men i hele klubben. Alle som har resurser byder ind, når det er nødvendigt og det er mega fedt. Dem som ikke lige pt har resurser byder ind senere, når de oplever de får tid og plads. Det er noget, der gør os stærke som klub.
I må love mig at blive ved med at smile og nogle gange sige PYT, hvis det ikke lige går, som I ønsker.

Man siger at ingen er uundværlig. Jeg er ikke enig, for jeg kan altså ikke undvære jer og jeres smil.


Henrik Jacobsen / Baneudvalgsformand