Golfbox login

Banen i maj


Så kom vi i gang med sæson 2021 og årets første informationsbrev fra banen.

De siger at april 2021 er den koldeste i mange år, og det er selvfølgelig ikke det bedste for vækst til græsset. Derfor har vi desværre en del steder, hvor græsset ikke er kommet så meget frem som håbet.

Vi lavede en del projekter i efteråret, og vi er selv meget stolte af resultatet. Vi er i gang med at lave det sidste finish, så vi inden længe kan fjerne de sidste afgrænsningspæle.

Vi vil i år have meget fokus på Greens, hvor vi har besluttet at prøve at skifte frøsort. Det betyder, at vi går fra rødsvinget til krybene hvene. Det er en proces som tager et par år, men I vil allerede sidst på sommeren kunne mærke tydelig forskel. Vi kan i dag klippe greens i ca. 4,5 mm, men når vi er færdige, kan vi klippe ned til 2,7 mm. Med andre ord, så vil vores greens blive noget hurtigere med tiden.
Vi har allerede eftersået første gang med krybene hvene og vil gøre det igen i juli måned.

Vi vil i de kommende uger få skåret bunkerkanter og efterfyldt med sand.
Husk at rive i bunkers hver gang, og er der et par fodspor som ikke er dine, så riv lige lidt extra.

Husk at alle bolde, uanset om den kommer højt eller lavt ind på green, kan lave mærker. Derfor en kraftig opfordring: Ret jeres nedslagsmærker op og er der en i bolden, som glemmer det, så er det ok at give en høflig påmindelse ”Er du sød at rette dit nedslagsmærke op”.

Vi har valgt at opsige aftalen med den selvkørende klipper, så den møder I ikke ude på banen i år, så hvis I ser en klipper der selv kommer kørende, så er der noget helt galt 😉.

Til sidst kommer der en lille bøvs fra mig 😒. Som klub har vi bedt vores banepersonale om at passe og pleje vores bane. De knokler med de få midler, der er til rådighed. Så når man synes, at de ikke lige gør det, du tænker eller det ikke lige passer ind i dit kram, så er det mig, man retter henvendelse til og ikke overfuser vores personale. Det er bare ikke okay.

Håber I får en god sæson samt masser af hygge.

Hilsen
Henrik Jacobsen
Baneudvalgsformand