Golfbox login

Golfskole uge 14 - 2019


I 2019 afholder vi en række forskellige golfskoler i RFGK. Vi glæder os til at se en masse RFGK-medlemmer og starter d. 6. april med to golfskoler der hver har en varighed på 2 timer. Prisen er 250 kr. pr golfskole og herunder følger beskrivelse for dem begge.

Bank rusten løs d. 6. april kl. 10:00 – Tilmeld dig her

Alle golfspillere oplever i perioder at teknikken svigter. Det er en del af spillet, og vi er trods alt kun mennesker. I sådanne perioder forsøger de fleste spillere på egen hånd at udbedre de tekniske udfordringer. Nogle gange med held og gode fremtidsudsigter. I andre tilfælde fortsætter spiralen desværre i den forkerte retning.

Derfor har vi lavet en golfskole hvor vi tilfører golfsvinget et solidt lag WD40. Her vil vi arbejde med dit grundsving og optimere rammerne for hvorledes du lettere kan opnå det ønskede træf. Ofte er det små ting der skal justeres og hemmeligheden er, at aflæse hvad det er der sker når slaget ikke bliver som forventet. Når problemet er kendt, kan vi i fællesskab finde den rette smørelse der atter får dit golfsving og gode humør på sporet.

Indspil – Chip & Pitch d. 6. april kl. 12:00 – Tilmeld dig her

Statistikkerne taler for sig selv. 96% af alle puts på PGA Touren bliver holet fra en afstand på 1 meter (ja, de misser faktisk 4% af de helt korte), 48% fra 3 meter og 15% fra 6 meter. Det er i sandhed svært at tro, at vi andre kan præstere bedre end det.
Derfor vil vi med dette kursus fokusere på de korte slag og give dig magten over såvel højden på slaget, som spinnet i bolden, der i kombination bringer bolden tættere på målet. Herunder vil du blive begavet med indsigt og øvelser der gør dig i stand til at tro på egne evner og en udsigt til lavere scores.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Kenneth Sand på 22791917 eller ks@rfgk.dk.