Golfbox login

Golfskole uge 26 - 2019


Grundsving – Lørdag fra 11 – 12.30

Alle golfspillere oplever i perioder at teknikken svigter. Det er en del af spillet, og vi er trods alt kun mennesker. I sådanne perioder forsøger de fleste spillere på egen hånd at udbedre de tekniske udfordringer. Nogle gange med held og gode fremtidsudsigter. I andre tilfælde fortsætter spiralen desværre i den forkerte retning.

Derfor har vi lavet en golfskole hvor vi tilfører golfsvinget et solidt lag W40. Her vil vi arbejde med dit grundsving og optimere rammerne for hvorledes du lettere kan opnå det ønskede træf på den kære golfbold. Ofte er det små ting der skal justeres, og hemmeligheden er, at aflæse hvad det er der sker når slaget ikke bliver som forventet. Når problemet er kendt, kan vi i fællesskab finde den rette smørelse der atter får dit golfsving og gode humør på sporet.

Tilmeld dig her