Golfbox login

Gratis golf og krolf i Randers Ugen


golfkugle og kølle dreamstime_l_34501227.jpg

Randers Fjord Golfklub inviterer alle med lyst til frisk luft og motion til at prøve kræfter med golfsportens udfordringer eller prøve at spille krolf.
I Randers Ugen fra 13. - 17. august kan alle spille gratis på klubbens Pay & Play bane eller prøve de 3 sløjfer på krolfbanen ml. kl. 10 – 12 mandag - fredag og også ml. kl. 16 – 18 tirsdag og torsdag.

Selvom du aldrig har prøvet hverken at slå til den lille runde bold på golfbanen eller den lidt større kugle til krolf, er du meget velkommen til at prøve vores baner. Du skal blot møde op i praktisk påklædning og så er du klar til at nyde et par timer på banerne. Udstyr m.m. kan du låne i klubben.

Der er mulighed for at købe kaffe, øl, sodavand m.m. i klubhuset efter runden.

Vi glæder os til en spændende uge med mange glade spillere i klubben.