Golfbox login

Randers Fjord Golfuge 2022


Klik for at hente pdf-fil…

Randers Fjord Golfklub er med igen i 2022, når det gælder oplevelser og hygge.
I uge 33 - fra d. 15. til d. 21. august - var der mulighed for at spille 1 runde golf for kun 75 kr.

Der var præmier for hole in one. Derudover var der mulighed for pølser og fadøl på banen, overraskelser fra baneservice, at se på en el-vogn, vin fra Wines&Co. og købe billigt golftøj mv. fra Kronjysk Golf.

Efter runden kunne mad og drikke nydes til rimelige priser i klubhuset.

Tak til alle frivillige og gæster for en hyggelig dag på golfbanen!

Se nogle af de mange kommentarer og billederne nederst - og endnu flere på Facebook

Hej. Var ude og spille jeres bane torsdag d. 18. Hvor er den flot. Er et par år siden vi har været sidst. Blev meget positiv overrasket over så flot den er. Den kommer vi ud og spiller igen. Kan varmt anbefales til andre.
Tak for en god golfrunde mandag. Flot tilbud med god stemning og mange positive frivillige. Flot bane. Greens var måske lidt for glatte 😂, vi fik i hvert fald ikke helt så mange point som ventet, men det var også vores første besøg.
Jeg har - igen i år - spillet hos jer i uge 33. Det er en helt igennem dejlig oplevelse. Alle frivillige er smilende og hjælpsomme, og der er en rigtig god stemning i hele klubben, og det er så hyggeligt med pølsevognen for enden af hul 9. Desuden står banen rigtig flot 👍. Glæder mig til at besøge jer igen - om ikke andet så i uge 33 2023.