Golfbox login

Golfspilleren i Centrum


Kære medlem

I vores bestræbelse på løbende at udvikle Randers Fjord Golfklub har vi brug for din feedback til at sikre de bedste oplevelser og største mulig værdi af dit medlemskab.

Vi ønsker, at blive bedre til at forstå de forhold og faktorer, som har betydning for vores medlemmer og gæsters oplevelse af Randers Fjord Golfklub. Denne viden giver os en unik mulighed for at udvikle en organisation som hele tiden stræber mod at skabe den bedst mulige oplevelse for dig som golfspiller.

Vi mener, at den gode oplevelse for medlemmer og gæster i Randers Fjord Golfklub skaber det bedste grundlag for klubbens forsatte udvikling og drift.

Den 19. september udsender vi anden runde af Golfspilleren i Centrum, hvor du måske vil være blandt den 1/3 af vores medlemmer del som i denne omgang får mulighed for at give input. Hvis du modtager en e-mail invitation til medlemsundersøgelsen håber vi, du vil tage dig tid til at besvare undersøgelsen. Vi har brug for netop din feedback og vil bruge dine input til den fortsatte udvikling af golfklubben - Tak

Med venlig hilsen
Randers Fjord Golfklub

Bestyrelsen