Golfbox login

Match for nye golfere efter og ny datoLørdag den 04.06.2016 blev der afholdt turnering for nye medlemmer af Randers Fjord Golfklub. Forud var der sendt mail ud til alle nye medlemmer meldt ind i klubben i 2014, 2015 og 2016 og med handicap over 25 med tilbud om at deltage. 

20 var mødt op denne lørdag, og for nogle var det første gang, de deltog i en turnering. Matchen blev afviklet som en holdkonkurrence, hvor der blev spillet fourball. Alle fik en særdeles varm og næsten vindstille runde på vores flotte bane. 

Efterfølgende var der frokost, og der blev uddelt fine præmier sponsoreret af bl.a. Post Nord, Onsdagstøserne og Torsdagsklubben. Vinderne blev Morten Lilleris, Dan Mortensen, Jørgen Jensen og Jacob Schön med en samlet holdscore på 55 points.

Der er planlagt endnu en turnering for nye medlemmer søndag den 18.09.2016.