Golfbox login

Festugen en succes


IMG_1247.JPG

Vores Festuge fejring er netop overstået og set fra min stol har det været en stor succes. Da vi for over et halvt år siden nedsatte en arbejdsgruppe, der skulle stå for planlægningen og afviklingen af ugen, havde vi et optimistisk mål på at få spillet 400 runder i forbindelse med de 6 dage. Vi endte på ca. 750 registrerede runder, hvoraf over 500 runder blev spillet af golfere fra andre klubber.

Sammen med golfen på de 18 huller havde vi gratis spil på Pay & Play banen og på krolfbanen, tøjsalg og baneservice. Vi solgte masser af pølser ved hul 10 og frikadeller og flæskestegssandwich i klubhuset. Alt dette lod sig kun gøre, fordi vi har en masse fantastiske frivillige, som jeg gerne vil sige en stor tak til. Uden jer var alt dette umuligt. En særlig tak skal lyde til arbejdsgruppen, samt til Hanne. Jeg ved, det har været hårdt, men forhåbentlig også sjovt. Tak skal det også lyde til greenkeeperne. Banen fik hele ugen igennem stor ros.

Jeg er samtidig glad for den støtte, vi har fået fra vores samarbejdspartnere:

• Bilbutikken Randers som flot stillede en Toyota Camry Hybrid på højkant ved en hole in one på hul 1. Desværre kom vi ikke af med den, selvom en spiller slog den direkte i hul fra teestedet, men det var på hans provisoriske bold…
• Jutlander for at låne os deres pølsevogn.
• Carlsberg for at levere billig fadøl.
• Multiline for servicen.
• Dagli’Brugsen for overraskelser fra baneservice.
• Kronjysk Golf for at holde lagersalg og stille el-vogne til rådighed, samt arrangere besøg af Ecco og Callaway.

Alt i alt har vi fået vist, hvad vores klub kan tilbyde og det er en reklame, man ikke kan købe for penge…

Endnu en gang TAK.

Thomas Just