Golfbox login

Så er vi i mål!


Efter godkendelsen i byrådet (18.12.2023) om nedskrivning af vores gæld til Randers kommune, har vi nu indgået aftaler med samtlige kreditorer. På den ekstraordinære generalforsamling den 30. november 2023 præsenterede bestyrelsen planen for en rekonstruktion af klubbens økonomi, og den blev fuldt ud støttet af de tilstedeværende medlemmer.

I hovedtræk indebærer planen, at vi betaler en del af vores gæld til vores tre pengeinstitutter, som derefter sletter resten af gælden. Midlerne er sikret gennem en investorgruppe i klubben, som forventer tilbagebetaling over de næste 5 år. Efter denne periode vil vores eneste resterende gæld være på 387.000 kr. til kommunen.
Udover aftalerne med de førnævnte kreditorer har vi forhandlet en reduktion af lejen for jorden med Støvringgaard Kloster.

Alt dette betyder rigtig meget for klubben, og vi er taknemmelige for den positive velvilje, vi har mødt. Vi kan nu se optimistisk fremad og fokusere på det, vi er bedst til: at skabe optimale rammer for fællesskab og oplevelser blandt vores medlemmer og gæster.

Se referat fra den ekstraordinære generalforsamling den 30. november 2023.