Golfbox login

Nyhedsbrev oktober 2/2018


Klubaften onsdag d. 24.10.18
Husk tilmelding til en spændende aften med vinsmagning og foredrag. Tilmelding i Golfbox senest d. 21.10.18. Pris kr. 75,- pr. pers. og du er velkommen til at tage ægtefælle eller kæreste med.

Frivillig koordinator
Klubben har fået en frivillig koordinator, nemlig Frank Dam. For at få et overblik er han gået igang med at registrere alle frivillige hjælpere og arbejdsopgaverne i klubben, men er langt fra færdig. Så støder du på Frank, er du velkommen til at tage en snak med ham om de opgaver, som klubben har brug for at få løst og måske kunne der være en opgave, som passer dig. Du må også gerne tage en snak med ham om, hvad du allerede nu laver af frivilligt arbejde i klubben, så alt kan komme frem i lyset og blive registreret.

Det første som Frank i samarbejde med bestyrelsen arrangerede, var den årlige frivillig turnering, som i år blev holdt i Hammel Golfklub. Pga. den store indsats som rigtig mange medlemmer i klubben ligger i det frivillige arbejde, besluttede bestyrelsen, at der skulle være lidt ekstra i år og derfor tog Frank kontakt til Hammel Golfklub, som var med på idéen om at lave et arrangement for vores frivillige mod, at vi også tager imod deres frivillige til en match hos os.
Og i det flotteste efterårsvejr søndag d. 14.10. bliv dagen afviklet i Hammel. Det var en rigtig god dag med masser af golf, god mad og hygge.
Arrangementet evalueres og derefter tager bestyrelsen stilling til, om det skal holdes i egen klub fremover eller om vi skal ”udenbys” igen.

Banestatus
Vi er nu, efter en dejlig, men tør og varm sommer, endelig ved at have en grøn golfbane igen. Der er stadig enkelte steder, hvor der mangler lidt græs, men der er vi i gang med at efterså. Vi har på det sidste prikket vores greens og de skal have en tur mere inden vinter.
Vores rough er ved at være tæt og høj, men pga. den varme sommer hvor det ikke er vokset så meget, har vi valgt at vente med at få det klippet til det tidlige forår.
Tankerne omkring vinterbanen er igen i år, at banen er åben, men at vi starter på hul 10 som sidste år. Ved frost og sne på greens bliver der selvfølgelig etableret vintergreens.

Fadølsanlæg
Hvis du oplever, at der ikke kommer øl ud af en hane på fadølsanlægget, må du meget gerne hænge et af skiltene ”Tom – benyt en anden hane” på. De ligger bag hanerne. Ved henvendelse på kontoret kan du naturligvis få refunderet din udgift til den øl, som du ikke fik.

Klubtrøjer
Du kan stadig nå at få fingre i én af de nye klubtrøjer. Du skal blot henvende dig på kontoret og finde din str. og farve, så bliver det skrevet op.

Hunde på banen
Hos Randers Fjord Golfklub er man velkommen til at have sin hund med på banen, dog skal den holdes i snor og efterladenskaber fjernes. Hunde er ikke velkommen i klubhuset, men det er OK på terrassen, hvis det ikke generer andre.

Glemte ting
Ting, som er fundet på banen eller glemt i klubhuset, lægges sædvanligvis ud i garderoben, men der er en del ting, som ikke har fundet sin ejermand og alt er derfor sat i en kasse ved klublokalet til afhentning inden d. 01.11.18 og afleveres derefter til genbrug.

Kontoråbningstider
I perioden 22.10.18 – 31.03.19 er kontorets åbningstider: mandag og torsdag kl. 12 – 14.00. Tlf. besvares mandag – torsdag kl. 9 – 14.00. Fredag er kontor og tlf. lukket.

Turneringer
04.11.18 – Roeds Planteskole – Løvfaldsturnering 2018 – tilmelding i Golfbox fra d. 15.10.18.
Der er i deltagergebyret indeholdt et beløb til indkøb af træer fra sponsor Roeds Planteskole. Hvert hold får dermed en "aktie" i et træ, som plantes ude på banen. Der laves efterfølgende et kort over hvor de ca. 50 nye træer er plantet, så deltagerne har mulighed for at følge træernes vækst.

Thomas Just
Formand