Golfbox login

Nyhedsbrev november 2018


Vinter
Banen bliver vendt fredag d. 30/11, hvilket betyder, at alle herefter skal starte deres runder på hul 10. Det gælder også, hvis du kun ønsker at spille 9 huller. Årsagen er, at greens på hul 1, 4, 5 og 7 er længere om at tø op på de kolde dage.

Det er ikke muligt at indsamle bolde på driving range mere i denne sæson. Automat og traktor er fjernet søndag d. 25. november, men du er velkommen til stadig at slå bolde ud, hvis du selv indsamler på rangen først. Vær dog opmærksom på, at det kun må ske, når der ikke er andre, der slår ud samtidig.

Det er ikke muligt at leje buggy mere i denne sæson, da banen nu er så våd, at der ikke kan køres uden at ødelægge noget.

Banetoilettet er ligeledes lukket.

Nye regler 2019
Hvis du allerede nu vil begynde at sætte dig lidt ind i de nye regler, anbefaler vi at du downloader app’en: Rules of Golf 2019. Når du først har hentet den, kan du vælge en dansk version. App’en giver mulighed for at slå op i golfreglerne, men også at vælge en visuel løsning, som er meget brugervenlig.

Salg af sponsorater
Klubben har en stor udfordring mht. salg af sponsorater. Da dette er en vigtig indtægtskilde for klubben har vi brug for sælgere til salg af sponsorater.
Hvis du kunne tænke dig at høre mere om mulighederne, kan du få flere oplysninger hos Niels Buhl, tlf. 9369 1372, eller mail nielsjorgenbuhl@gmail.com.
Du må også gerne tale med én eller flere, du kender, som har tid og lyst til opgaven og henvise til os.
Vi håber at høre fra jer. På forhånd tak for hjælpen.

Positivt for klubben
Vi kan se, at der er færre udmeldelser pr. 01.01.2019 end tidligere år. Det betyder, at vi stille og roligt bliver flere medlemmer i klubben og dermed flere til at betale omkostningerne, men også flere at spille med, hygge sig med i klubhuset og deles om opgaverne. Bestyrelsen er rigtigt glade for denne udvikling.

JULEHYGGE og tip en 12’er
Lørdag d. 15.12.18 kl. 14.00
Har du lyst til en hyggelig eftermiddag i klubben?
Vi går en tur på Pay & Playbanen (uden golfudstyr :-) ). Her skal der svares på spørgsmål ved hvert hul og udfyldes en tipskupon med dit svar.
Efter en frisk gåtur er der gløgg og æbleskiver i klubhuset og lodtrækning blandt kuponerne med 12 rigtige.
Tilmelding i Golfbox fra d. 30.11. og senest d. 09.12.18 kl. 23.00 og du er velkommen til at tage ægtefælle, kæreste m.m. med.
Du er velkommen til at betale via mobilepay (nr. 18460) inden arrangementet, husk at notere navn og medlemsnr.

Klubtrøje – julegaveidé?
Du kan stadig nå at købe en klubtrøje, måske et julegaveønske eller en julegave til dig selv?
Det er en super lækker polo fra Cutter &Buck, som fås i en herre- og en damemodel i både rød og lyseblå.
Der er prøvestørrelser i klubben, så det er muligt at se og prøve inden bestilling.
Trøjen koster kun kr. 199,- pr. stk. og der laves kun trøjer efter bestilling.
Julegavetilbud: 2 stk. kun kr. 350,-.

Golfhäftet - Julekampagne
Når du køber to stk. Golfhæftet 2019 får du en gave oveni. Du kan vælge mellem en golfhandske, et håndklæde eller et par strømper. Så har du en ekstra julegave at glæde dig selv eller en anden.
Golfhæftet kan bruges i 12 andre lande og køber du Golfhæftet inkl. PLUS så har du mulighed til at spille så meget du vil til halv greenfee på de baner og tider som publiceres på www.golfhaftet.com eller i Golfhæftet App.
Golfhæftet 2019 koster 450 kr.
Inklusive PLUS 649 kr.

Tilbuddet gælder i perioden 25/10-31/12.
Husk du støtter klubben, når du køber Golfhäftet gennem os.

Thomas Just
Formand