Golfbox login

Nyhedsbrev juni 2018


Hjertestarteren
Hjertestarteren er nu flyttet ud i mellemgangen ml. klubhus og bagrum.

Tag en ven med!
Husk det er muligt for Randers Fjord Golfklubs medlemmer at tage en gæst (et familiemedlem, en ven, nabo, kollega el.lign.) med på FOR- NI alle lørdage og søndage fra kl. 15. Gæsten skal være IKKE GOLFSPILLER, men interesseret i at stifte bekendtskab med golfen.
Vi håber, at rigtig mange vil benytte sig af muligheden og vise vores bane frem for interesserede og at I får en god oplevelse sammen.

Førerløs fairway klipper
Vi oplever, at I kontakter os, når klipperen går i stå på banen og det siger vi naturligvis tak for, men dette er dog ikke nødvendigt, da den automatisk skriver en besked til greenkeeperen, hvis den går i stå.

Golfhäftet - få PLUS i købet!
Mellem den 24. maj til den 1. juli får du PLUS med i købet, når du køber Golfhæftet.
Når du køber Golfhæftet i klubben bliver det opgraderet med PLUS og samtidigt støtter du klubben. Golfhæftet inkl. PLUS koster nu 450 kr. og normalt 649 kr. inkl. PLUS, så du sparer 199 kr.
PLUS tiderne bliver flere og flere for hvert år, og lige nu er der over 50.000 tider bare i Danmark.

Med PLUS kan du spille så mange gange du vil til halv greenfee på de baner og tider som publiceres på Golfhaftet.com/PLUS eller i Golfhæftet App. Du kan se tider 14 dage fremad. Køb Golfhæftet i dag og prøv at spille på en masse nye golfbaner!

DGU opfordring
Gennemsnittet af de 8 bedste af de seneste 20 scorekort. Det er den korte version af, hvordan vores handicapindex fremover beregnes - gældende fra januar 2020.
I dag har vi kun brug for ét scorekort for at kunne regulere vores nuværende handicap - nemlig den seneste tællende runde.
Men når handicappet i fremtiden bliver et gennemsnit, skal vi bruge alle de seneste scores og gerne mange, gode som dårlige, for at kunne være så præcis som mulig. 
Dansk Golf Union opfordrer til, at spillere allerede nu begynder at indlevere alle scorekort fra sine runder. Temaet er: Spil så mange EDS runder, du kan. Aflever alle de scores, du kan - gode som dårlige. Det øger sandsynligheden for at have 20 aktuelle scorekort, så du ikke i 2020 får et handicap tildelt, der er baseret på flere år gamle scores.

Tyverier
Klubben har desværre endnu engang været udsat for tyveri. Denne gang i sidste uge, hvor der var indbrud i Kenneths rum på drivingrangen og senest natten mellem torsdag og fredag, hvor batterierne i de 2 nye buggyer blevet stjålet. Begge tyverier er naturligvis anmeldt til både politi og forsikringsselskaber. Når vi hører mere fra dem, vil der snarest muligt blive indkøbt nye batterier og installeret i buggyerne.

Turneringer
05.08. GBB Sponsormatch – tilmelding I Golfbox senest d. 15.07.2018
 

Thomas Just
Formand