Golfbox login

Nyhedsbrev februar 2019


Generalforsamling
Dato for generalforsamling 2019 er fastlagt til onsdag d. 20. marts 2019 kl. 18.30.
Indbydelse, dagsorden m.m. følger.

Træner 2019
Randers Golfklub har lavet aftale med Kenneth Sand om at blive deres nye træner. Det betyder, at vi også fremover vil have Kenneth som træner. Udover Kenneth vil I fremover kunne møde PGA elev Malthe Gjandrup, samt endnu en gammel kending Marck Lindved i forbindelse med træningen hos os. Vi vil ultimo februar melde mere ud omkring, hvordan træningen kommer til at foregå.

Kontor
Hanne Andersen er på ferie fra 22.01.19 – 25.02.19. Kontorets åbningstid er, som den plejer, mandag og torsdag kl. 12 – 14 og tlf. besvares mandag – torsdag kl. 9- 14. Kontoret varetages på skift af Birte Søgaard og Niels Buhl. Dog vil der i perioden 29.01.19 – 08.02.19 være helt lukket for både tlf. og mail. Ved uopsættelige spørgsmål kan der rettes henvendelse til formand Thomas Just på tlf. 3061 3209 (bedst ml. kl. 18.00-20.00) eller send en mail til formand@rfgk.dk.

Golfhäftet – messetilbud
Vil du have inspiration til rejser eller udstyr er det en god idé at besøge Dansk Golfshow i Herning den 22. – 24. februar 2019. Lige nu kan du få entrébilletten gratis ved at købe Golfhæftet 2019. Besøger du ikke messen, kan du vælge at få Golfhæftet PLUS med i købet i stedet.
Golfhæftet gælder på over 950 baner i 13 lande – et besøg på hver bane til halv greenfee.
Golfhæftet køber du her hos os i klubben og det koster 450 kr. inkl. gaven, du vælger. Du får altså en billet til Dansk Golfshow i Herning eller Golfhæftet PLUS oveni købet.
Kig ind og køb Golfhæftet – så støtter du samtidig klubben.

Nye golfregler
Der vil blive lavet 2 regelaftener i løbet af foråret, henholdsvis d. 14. og d. 28. marts kl. 18.30 til 20.30. Tilmelding er nødvendig via Golfbox. Du kan allerede nu lære meget mere om de nye regler ved at downloade app’en ”Rules of Golf” på din telefon eller tablet. Den findes på dansk når du har downloadet den.

Vores lokalregler er i forbindelse med de regelændringer der er kommet, blevet revideret og dem kan du læse mere om på vores hjemmeside.


Thomas Just
Formand