Golfbox login

Nyhedsbrev marts-2 2019


Nyt æresmedlem
Bestyrelsen for Randers Fjord Golfklub udnævnte ved generalforsamlingen d. 20.03.19 Carl Søgaard som nyt æresmedlem i klubben.
Carl Søgaard har været med fra klubbens start, har været i bestyrelsen, har startet Tirsdagsherreklubben, været baneudvalgsformand, er altid behjælpelig på banen og i klubben generelt og også været en af initiativtagerne til Krolfbanen.
Klubben er glade for at kunne udnævne Carl Søgaard til æresmedlem for hans indsats og engagement i klubben.

Arbejdsdag
HUSK – det er på lørdag d. 30. marts, du kan hjælpe klubben med at gøre banen forårsklar.
Du skal blot møde op kl. 9.00, så er vi klar med en kop kaffe og fordeling af opgaver.
Efter dagens arbejde vil banen være åben for spil og der bliver, som vi plejer, afholdt en lille turnering, hvor der er præmier på højkant.

Generalforsamling
Referat fra generalforsamling d. 20.03.19 offentliggøres på hjemmesiden snarest muligt.
Bestyrelsen konstituerede sig efter generalforsamlingen med Thomas Just som formand, Jesper Knapp som næstformand og Henrik Jacobsen, Peter Ulsøe, Allan Dankvardt Nielsen, Helle Videriksen og Søren Johnsen som bestyrelsesmedlemmer.

Træning – Gå til golf
Vi hjælper dig på vej til et flydende golfspil med masser af golfglæde med det nye koncept ”Hold Golf”.

  1. Som er kontinuerlig træning på ugebasis, der med vedligeholdelse og udvikling af din tekniske kunnen, vil øge dit bundniveau og spare dig for vigtige slag på hver runde

  2. Du er ikke alene, for vi træner i hold á 8 spillere, som alle ønsker at blive bedre

  3. Vi elsker at hygge, så der er plads til spas og løjer i undervisningen og du kan over en kop kaffe underholde dine medspillere med weekendens højdepunkter.

Pris: 1.800,-
Træningen afholdes hver uge fra 1. april til og med 29. september.

Du kan tilmelde dig hold: Torsdage kl. 15 – 16 eller Torsdage kl. 19 – 20 på info@rfgk.dk

Øvrige betingelser:
Holdene består af max. 8 spillere.
Ved mindre end 5 tilmeldte pr. hold forsøger vi at samle holdene.

Spørgsmål rettes til Kenneth ks@rfgk.dk eller Malte mg@rfgk.dk.
Tilmelding skal ske til info@rfgk.dk, og vil ske efter først til mølle princippet. Du er først tilmeldt, når du har fået en bekræftelsesmail.

Prøvemedlem fra 01. april
Begynderudvalget vil gerne hjælpe klubben til at få endnu flere medlemmer, hvorfor de i 2019 igangsætter en ny aktivitet. Det kan de ikke alene og har bl.a. brug for din hjælp til, at det kan blive en succes.

Derfor tilbyder vi dig, som medlem og som ambassadør for RFGK, muligheden for at invitere din bedste ven, nabo, hustru, mand eller en anden, som du længe har ønsket skulle begynde at spille golf, til et af vores arrangementer i klubben.

Allerede fra og med den 1. april 2019 kan du hver torsdag eller lørdag invitere til et arrangement, hvor din ven eller bekendte vil blive modtaget af et medlem af Begynderudvalget.

Der vil være en introduktion til, hvad der skal ske på dagen, herunder instruktion af vores træner og mulighed for at spille på Pay & Play. Desuden vil vedkommende blive opfordret til at blive Prøvemedlem (der vil være et godt tilbud), og vil ved indmeldelse indgå i et træningsforløb for begyndere.

Så inviter din ven eller bekendte til at møde op torsdage senest kl. 16.45 eller lørdage senest kl. 08.45, og husk gerne iført praktisk tøj ift. vejret.

Vores første Prøv Golf Dag er først den 28.april, så i hele april måned kan han/hun "springe køen over", således at banetilladelse kan opnås inden sommerferien.

Ny indeksering på banen
Vi har valgt at ændre på, hvilke huller der er de sværeste og hvilke der er de letteste på banen. Det har vi gjort på baggrund af data fra Golfbox. Vi har taget alle tællende runder i 2017 og 2018. I alt 5128 runder er der registreret, hvilket svarer til 92.300 spillede huller. Ændringerne vil fremgå af dit scorekort fra sæsonstart. Vi kan godt afsløre, at hul 5 fremover har indeks 1.

Ikke flere farver på teestederne
Fra 1. april ændrer vores teesteder navn til 62 – 58 – 52 – 49. Det gør vi for at gøre op med, at alle mænd ”skal” spille fra gul og alle damer fra rød. Vi vil meget gerne have, at alle spiller fra det teested, der passer til deres hcp. Vi er af den klare holdning, at det altid er sjovere at lave en par, uanset hvor man er startet fra. Fremover vil Golfbox foreslå, som standard, det teested der passer til jeres hcp.

Åbningsturnering
Søndag d. 14.04.19 afholdes årets første turnering – Golf Expertens Åbningsturnering.
Tilmelding i Golfbox er åben.


Thomas Just
Formand