Golfbox login

Nyhedsbrev april-2 2019


Gavebeløb
Tak til de mange medlemmer, som allerede nu har støttet op om klubben med et beløb på 200 kr., så vi kan blive registreret som en almennyttig forening og dermed ansøge om momskompensation.
Vi er tæt på at nå de 100 frivillige personer, som er nødvendige for at opnå registreringen, så jeg håber lidt flere medlemmer har lyst til at støtte op om klubben.
Du kan læse mere om ordningen i mailen fra klubben d. 25.03.19 eller få et eksemplar på kontoret.

Træning
I perioden 1. – 31. maj har trænerteamet lavet et tilbud på 40 min. individuelle lektioner til kun kr. 250,- pr. gang. Tilmelding skal ske i Golfbox.

Gå til golf
Der bliver nu også oprettet et Gå til golf hold om lørdagen fra kl. 10.00 – 11.00.
Holdstart lørdag d. 11. maj og prisen er kun kr. 1.000,- for hele sæsonen, dog er enkelte lørdage undtaget. Holdet består af max 8 spillere.
Tilmelding skal ske på info@rfgk.dk og sker efter først til mølle princippet, så du er først tilmeldt, når du har fået en bekræftelsesmail.
Spørgsmål kan rettes til Kenneth ks@rfgk.dk eller Malte mg@rfgk.dk.

Droneflyvning
Der vil i den kommende periode blive fløjet med en drone hen over vores bane. Det er en drone fra firmaet Thomsen medie og event, som vi har lavet en aftale med, om at lave nogle optagelser af banen fra oven. Piloten der flyver den, er professionel og alle tilladelser er i orden.

EDS runder
Begrænsning på antal EDS pr. uge fjernes 15. april.
Spilleres handicap vil i et kommende nyt handicapsystem fra 2020 blive beregnet som gennemsnittet af de 8 bedste af de seneste 20 scorekort.

Dansk Golf Union opfordrer til, at spillere i 2019 som udgangspunkt registrerer sine runder som EDS, og afleverer alle de scores, de kan - gode som dårlige. Det øger sandsynligheden for at have 20 aktuelle scorekort, så spilleren ikke i 2020 får et handicap tildelt, der er baseret på flere år gamle scores. Spillere under handicap 4,5 som ikke kan spille EDS i 2019, bør gemme deres private runder spillet under EDS-lignende forhold med markørgodkendelse, således de evt. kan være tilgængelige for udregning af et nyt retvisende handicap i 2020.

Du kan læse mere om ændringen på DGU’s hjemmeside.

Golfens Dag
Søndag d. 28. april havde vi sædvanen tro Åbent Hus på Golfens Dag. Vi havde 17 gæster på dagen og heraf er 11 blevet nye medlemmer i klubben.
Vi glæder os rigtig meget til at vise dem, hvem vi er og hvad vi kan i vores klub og håber også, at I ”gamle” medlemmer vil hjælpe dem godt tilrette.

Turneringer
17.05.19 – Kronjysk Golf Turnering, tilmelding i Golfbox senest d. 11.05.19.
09.06.19 – Pinseturnering, tilmelding i Golfbox starter 12.05.19.


Thomas Just
Formand