Golfbox login

Nyhedsbrev juni-2 2019


Gavebeløb
Vi er nu nået over 100 medlemmer, som har støttet klubben med en gave på min. kr. 200,-. Tusind tak til jer alle for at ville være med til, at klubben kan blive registreret som en almennyttig forening og dermed ansøge om momskompensation.
Vi arbejder nu videre med ansøgningen og I vil blive informeret, når vi ved mere om resultatet af ansøgningen.

Turneringer
Du kan stadig nå at tilmelde dig:
Slagter Lind Venskabsturnering mod Randers Golfklub – 29. – 30. juni 2019 – tilmelding i Golfbox senest onsdag d. 26.06.2019 kl. 12.00.

Uge 33
Vi var glade for at se de mange medlemmer, der mødte op til medlemsmødet mandag d. 24.06. og at rigtig mange allerede har meldt sig som frivillig hjælper i uge 33.
Det er en stor satsning klubben har sat i gang, men det kan kun blive en succes, hvis rigtig mange støtter op om det. Hvis du derfor ikke kunne komme til mødet og/eller endnu ikke har meldt dig som frivillig hjælper, beder vi dig kontakte Hanne på kontoret, hvor der ligger lister med opgaver og tidspunkter, hvor du kan melde dig til.
Frivillige hjælpere i uge 33 tilbydes at købe 1 klubtrøje for kun kr. 100,- pr. stk.
Vi håber, at rigtig mange af jer har lyst til at give klubben 3-4 timer eller mere af jeres tid i den uge.
På forhånd tak.

Kaffemaskine
Vi har fået installeret den nye kaffemaskine i køkkenet. Maskinen er til mønter og det foregår således, at I blot putter penge i og derefter trykker på det, I ønsker at drikke. 1 kop koster kr. 5,- og der er krus i automaten.
Indtil onsdag sidst på formiddagen er det kun muligt at benytte lige penge og derefter kan automaten give tilbage.

I ønskes alle en rigtig god sommer med forhåbentlig mange gode runder golf.

Thomas Just
Formand