Golfbox login

Nyhedsbrev september 2019


NYHEDSBREV september 2019

 

Samarbejdsaftale med Alm. Brand
Klubben har indgået en samarbejdsaftale med Alm. Brand, som betyder, at hvis et medlem booker et møde og får gennemgået sine forsikringer, vil det generere et beløb i refusion til klubben.
Det kan altid være godt at få gennemgået sine forsikringer, mange ting kan have ændret sig i tidens løb og det er vigtigt, at ens forsikringer tager højde for det sted, man er i sit liv netop nu.

Hole in one præmie
Randers Fjord Golfklub har indgået en samarbejdsaftale med Glud vin om en ny hole in one præmie i klubben. Glud Vin vil sponsorere en 1 flaske Armagnag VSOP til alle hole in one vindere, så vi glæder os til at give den næste heldige hole in one vinder en rigtig flot og spændende flaske.

Uge 33
Arrangementet i uge 33 var en succes og bestyrelsen har derfor besluttet, at det gentages igen næste år.
Arbejdsgruppen har holdt møde og set på ris og ros, noget skal ændres en smule osv., men konceptet bliver nogenlunde det samme. Dog udvider vi tilbudsperioden med 1 dag, nemlig den første lørdag i Randers Festuge, så tilbuddet næste år kommer til at gælde fra og med lørdag d. 8. til og med 14. august 2020.

Vi håber rigtig mange af jer har lyst til at være med igen og også, at nye hjælpere har lyst til at være med i en spændende og travl uge.
Der vil snarest muligt komme en invitation til alle hjælpere om en evaluering/informationsaften i klubben.

Golfhäftet 
Efteråret er så småt over os, men der er stadig en masse runder golf, som skal spilles i 2019. Både herhjemme – men måske også udenlands?  Med Golfhäftet får du mulighed for at spille over 950 baner i 15 lande til halv greenfee. Over 90 af disse baner ligger i Danmark.
Golfhæftet kører en kampagne i øjeblikket, hvor man får Golfhæftet 2020 gratis med, når man køber Golfhæftet 2019. Man får altså mere end 1 års golf til halv greenfee for bare 450 kr.
Kom gerne og spørg på kontoret, hvis du har nogle spørgsmål og køber du dit Golfhæftet-kort her, støtter du klubben. 

Turneringer
Løvfaldsturnering lørdag 3. november, tilmelding i Golfbox fra d. 14.10.2019
Julerunden lørdag d. 14. december, tilmelding i Golfbox fra d. 21.11.2019

Thomas Just
Formand