Golfbox login

Nyhedsbrev april-2 2024


Støtteturnering
Den foreløbig opgørelse viser, at vi samlede 15.000 kr. ind ved turneringen i går. Vi vil gerne takke alle, som har bidraget.
Vi arbejder nu på at få fundet resten af pengene, så vi kan købe en boldopsamler, som koster 20.000 kr. plus moms.

Banen
Da banen stadig er våd, er det vigtigt fortsat at passe godt på den, derfor:

Der spilles med oplæg; bolden må placeres inden for et scorekorts bredde på fairway og områder, der er klippet til fairway eller kortere. Bolden må renses. For at kunne handicapregulere følges reglerne i lokalregel E-3.

Der må nu køres med buggy og scooter, men vi opfordrer til, at der køres forsigtigt - og ikke, hvor der er for vådt. De sidste meget våde områder er afspærret.

Driving rangen er lukket onsdag d. 24. april indtil ca. kl. 16.00 pga. boldopsamling, klargøring og klipning. Vi håber at kunne slå græs på hele området, men det vil tiden vise.

Kronjysk Golf Open
Der er åben for tilmelding til denne turnering, som afholdes søndag d. 05.05.24. Den totale præmiesum er kr. 15.000,00 og i turneringsfee er indregnet frokost i form af Pizza fra Pizza Barbaros, Mariagervej Randers.

Kalender
Hold dig orienteret om arrangementer på både 18 huls banen, Pay & Play banen og i klubhuset på kalenderen på hjemmesiden.

Golfamore
Ved køb af Golfamore 2024 får du lige nu en billet til Danish Golf Championship med, til en værdi op til 270 kr. Billetten giver fri entré for en dag, torsdag-søndag. Du kan også vælge PLUS på købet.

 

Med venlig hilsen
Randers Fjord Golfklub    

Thomas Just
Bestyrelsesformand
Tlf. 3061 3209