Golfbox login

Banen i november


Projekt 2020
Vi er, som de fleste nok har set, i fuld gang med projekt 2020, og det er en ordentlig mundfuld. Der bliver knoklet af både ansatte og frivillige. Tusind tak til jer alle.

Vi startede projektet fint op, og vi kom hurtigt lidt foran tidsplanen. Bækken blev gravet op og hele ideen er, at der skal være et fald, så vandet løber fra hul 1, igennem søen ved hul 9 og til sidst ende nede i søen på hul 2. Når vi vander på banen, så er det vandet fra hul 2, vi bruger. Jeg forventer, at der kan komme en besparelse på vand regningen i fremtiden, hvilket også gavner miljøet.

Vi er kommet i gang ved søen på hul 1, og det er nok den del, som tager lidt længere tid end det vi havde håbet på. Vi har fået renset søen og er i gang med at bygge stendiget op igen. Vi mangler store sten, som vi er ved at finde. Kender I nogen, som har store sten liggende, så giv endelig lyd.

På hul 8 begynder det at tage form. Man kan begynde at se, hvordan det ender med at se ud. Ud over de 2 nye bunkere, så vil der blive plantet en del træer på bagsiden af greenen. Det bliver et fedt hul.

Vi håber vejret holder og at vi måske kan nå at grave søen op i svinget på hul 7. Det vil betyde, at vi måske laver en provisorisk green før søen og bunkeren, men det bliver højst et par dage.

Ellers på banen
Vinteren står for døren og det vil sige, at vi går den tid i møde, hvor vores greenkeepere skal hjem og samle kræfter til næste sæson. Richard og Morten stopper ved udgangen af denne måned, mens Mads og Michael bliver ved lidt længere, før de går hjem på afspadsering, så banen skal nok blive passet. Som jeg har ytret, så holder vi banen åben for spil til sommergreens og det holder jeg fast ved. Men HUSK at hvis der er frost eller rimfrost på greens, så skal man spille til vinter flag, som vil stå i forgreens.

Ang. buggy kørsel, så holder vi løbende øje med, om banen bliver for våd til, at man kan køre rundt i en buggy. Jeg er nødt til at sige, at vi nærmer os en afslutning på kørsel, så en opfordring til jer er, at I husker at køre ude i roughen og går ind til jeres bold.

Næste bane nyt kommer i december, I skal jo have en jule hilsen.


Henrik Jakobsen
Baneudvalgsformand