Golfbox login

Banen i november - 2. Update baneprojekt 2020


Projekt 2020 nærmer sig sin afslutning. Vi er siden sidst kommet lidt bagefter, da oprensning af søen på hul 1 har taget længere tid end beregnet. Men mon ikke vi klarer det også.

Vi åbner banen for spil, som den normalt spilles, fra lørdag morgen d. 21.11.2020 - undtaget hul 8, det kommer først med fra torsdag morgen d. 26.11.2020. MEN der er lidt information som I skal vide:

  • Hul 1. Dér vil flaget komme til at stå i højre side på green, venstre side af green vil blive afspærret, det betyder at man hverken må betræde eller spille i den side, der er lagt rulle græs eller sået nyt græs og det vil tage skade ved at gå på. Man må gerne tage sin bold, hvis man kan nå den med fiskestang uden at passere de blå pæle.

  • Hul 2. Bækken er ikke helt færdig og her gælder samme regel, man må ikke gå ned i bækken (røde pæle med grøn top = straf og spilleforbud), men kan man nå sin bold fra kanten med en fiskestang, så er det ok.

  • Hul 8. Her er vi i fuld gang med at lægge rulle græs, her er det meget vigtigt at man ikke betræder det nylagte rullegræs (blå pæle med grøn top = frit drop og spilleforbud), da det vil skride fra hinanden og så vil der komme hul ned til rødderne som så vil kunne modtage frost direkte ned i rødderne, i det tilfælde vil græs tørven rejse sig og sandsynligvis visne med tiden. Selve bunkeren må man gerne spille fra, man kan gå ind der hvor vi har lagt en plade.

  • Hul 18. Her er bækken heller ikke helt færdig og her gælder samme regel, man må ikke gå ned i bækken (røde pæle med grøn top = straf og spilleforbud), men kan man nå sin bold fra kanten med en fiskestang, så er det ok

Da vi stadig mangler lidt finish på alle hullerne, så vil vi lukke det hul som vi arbejder på, og så skal I spille hullet som I har gjort den sidste tid. Der vil være tydeligt markeret når vi arbejder på hullet, så I ikke er i tvivl.

De afspærringer som vi sætter op vil blive stående hele vinteren. Og jeg håber meget de bliver respekteret, så alt det arbejde vores greenkeepere og frivillige har lavet ikke bliver ødelagt.

Baneinfo i øvrigt
Så længe vi stadig arbejder på banen er det ikke muligt at hcp. regulere sig, Beklager. Vi melder ud via Golfbox tidsbestilling, når der igen kan reguleres.

Man kan fra lørdag morgen d. 21.11.2020 spille med oplæg på områder klippet til fairwayhøjde eller lavere.

Al buggy kørsel indstilles nu, da det er blevet for blødt alle steder på banen. Dette er gældende pr. 20.11.2020 – nøgler og buggies bliver fjernet.


Bestyrelsen
Randers Fjord Golfklub.