Golfbox login

Banen i december - årets sidste baneinfo


Så blev det tid til årets sidste bane nyt. Projekt 2020 er ved at se sin afslutning.
Vi mangler at lave det sidste på bækken. Der skal lægges en sten mere på begge sider af de allerede lagte sten og så mangler vi at reetablere vejen som går igennem vores anlæg, samt at flytte overskuds materialer.

Søen på hul 7 vil vi først lave til foråret, så den vil forblive som den står nu, med blå pæle.

Banen er igen tilbage til normalt og man kan ligeledes hcp regulere sig, men når vi arbejder på et hul, vil der selvfølgelig være nogle restriktioner, så vores personale ikke er i skudlinjen.
Det har været en ordentlig omgang vi har været i gang med, men når græsset kommer frem til foråret, så kommer det til at blive mega godt. I skal love os at vise hensyn til de restriktioner der er de steder hvor vi har arbejdet, så vi kan give græsset de bedste muligheder for at komme sig hurtigt og godt. 

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle dem som har hjulpet. Uden jer kunne dette ikke lade sig gøre. Vi vil, når Corona tillader det, indkalde alle jer hjælpere til et opfølgningsmøde.

Vinteren står for døren, og som lovet holder vi banen åbent. MEN vi kan desværre se at der er nogle, som ikke helt kan vurdere, hvornår der er frost på green eller ikke. Så her er nogle ideer til at se hvornår:

  1. Spiller man tidligt om morgenen og der er frost i luften, så er der nok også frost på green

  2. Kan man se at green hul 1 er helt hvid, så skal der spilles til blåt flag

  3. Har der været frost i flere dage, så spil til blåt flag

  4. Er græsset på teestedet frossen, så skal der spilles til blåt flag.

Vores opfordring er, at hvis I er i tvivl, så spil til vinter flag.

Vi vil inden længe sætte de korte flag i på greens, sådan at de ikke vælter hvis der blæser i en periode. 

I januar og februar vil vores mandskab enten være på skole eller afspadsere og samle kræfter til en ny sæson, så derfor vil der ikke blive flyttet flag, medmindre det er højst nødvendigt. Hvis I oplever noget, der skal kigges på, så vil det være en stor hjælp hvis I sender os en mail, bane@rfgk.dk.

Til sidst vil vi ønske jer alle en fantastisk god jul og godt nytår, og tak for året 2020. Det næste banenyt kommer først til april.

Glædelig julehilsen fra Henrik og hele bane personalet.