Golfbox login

Banen i april


I dagene op til Påske bliver fairways klippet - og vi gør klar til at kunne åbne banen helt fra Skærtorsdag. Det er ikke alle steder, vi kan køre, men vi klipper alt det, vi kan.

Vi har 4 steder som er "areal under reparation". Det er de steder, som stadig er meget våde:

  • Hul 7, ved søen. Man kan nu passere forbi ude i siderne, men der er stadig snore, som leder spillerne uden om det våde område.

  • Hul 13. Her er der 2 steder ned af fairway, et lige rundt om hjørnet og et nede ved højen, begge steder er markeret med snor og blå pind.

  • Hul 18, lige når man kommer over stien, nærmest ved siden af søen. Stedet er markeret med snor og blå pind.

I Påsken bliver greens klippet til 5 mm, hvis der ikke er frost på dem. Ugen efter Påske skal der gødes og gøres klar til vores Åbningsturnering den 16. april.

Resten af måneden skal greens eftersås og dresses, hvilket betyder, at banen lukkes en formiddag i uge 16. Det bliver nok onsdag den 19. april, men det afhænger af vejret.

Uge 17 står i gødningens tegn til hele banen.

Indsamling af bolde på Driving Range vil starte op umiddelbart efter Påske, ligesom boldmaskinen bliver stillet frem. Den tåler ikke frost, så vi er lidt forsigtige.

På samme måde er vi forsigtige med at åbne for drikkevandet ved banetoilettet, men det forventer vi også at kunne gøre inden så længe.

Vær opmærksom på følgende:

  • Der skal stadig spilles med oplæg. Se lokale regler

  • Broerne på hul 2 og 18 er stadig lukkede, formentlig til midten af april

  • Det er stadig ikke tilladt at køre med buggy og scooter.

God Påske og god fornøjelse derude!