Golfbox login

Golfringen 2017


Golfringen

Vi håber, at de af medlemmerne, som har været med i Golfringen 2016, har været glade for muligheden for at spille andre baner.
Aftalen fortsætter i 2017, hvor endnu en klub er kommet med, nemlig Ebeltoft Golf Club, så du nu kan spille 8 ”hjemmebaner” for kun kr. 800,- pr. år.
Hvis du har været med i 2016, skal du sende en mail til info@rfgk.dk senest d. 4. december 2016, hvis du ønsker at fortsætte i Golfringen. Hvis du IKKE svarer, vil du pr. 31.12.2016 automatisk blive slettet af listen.

Kunne du tænke dig at være med i Golfringen 2017 og få mulighed for at spille Aarhus Aadal GK, Mollerup GK, Mariager Fjord GK, Hobro GK, Grenå GK, Ebeltoft GC og Markusminde GK udover Randers Fjord Golfklubfor kun kr. 800,- ekstra i kontingent, er du velkommen til at sende en mail på info@rfgk.dk, så kan du komme med fra starten af det nye år.