Golfbox login

Nyhedsbrev december 2017


Nyansættelse
Til januar har klubben ansat Steen Claudi med det formål at skaffe klubben nye samarbejdspartnere og medlemmer, styrke forholdet nuværende, samt igangsætte et erhvervsnetværk i klubben. Steen har tidligere været ansat 3 år i Hobro Golfklub og efterfølgende nogle år i fodboldens verden, men har 100% sit hjerte i golfspillet og golfmiljøet, så han glæder sig rigtig meget til at ”komme hjem”. Steen skal primært arbejde med arrangementer og nye tiltag, og han vil komme til at bruge hjælp fra jer medlemmer til nogle af projekterne, men det vender han selv tilbage med straks i det nye år, når han er startet op officielt og har fået RFGK-kasketten på.

Træner
Der er igen indgået aftale med Sand Golf til at varetage træning i klubben i 2018. Vi glæder til fortsat samarbejde med Kenneth.

Buggies
Det er med stor glæde, at vi har indgået en sponsoraftale med I-doc, som i 2018 vil stille 2 stk. nye buggies til rådighed for klubben.
Det vil fra 2018 koste kr. 250,- pr. runde at leje en buggy.
Vi håber, det bliver en god oplevelse at køre i buggy på banen i det nye år.
Der vil ikke være mulighed for at leje scootere i 2018.

Golfringen
Aftalen fortsætter i 2018, så du kan spille 8 ”hjemmebaner” for kun kr. 800,- pr. år.  Kunne du tænke dig at være med i Golfringen 2018 og få mulighed for at spille Aarhus Aadal GK, Mollerup GC, Mariager Fjord GK, Hobro GK, Grenå GK, Ebeltoft GK og Markusminde GK udover Randers Fjord Golfklub for kun kr. 800,- ekstra i kontingent, er du velkommen til at sende en mail på info@rfgk.dk, så kan du komme med fra starten af det nye år.

Golfhæftet
Vi har i 2018 indgået samarbejde med Golfhæftet.
Ved køb af Golfhæftet kan der opnås rabatter i mere end 900 klubber fordelt på 12 europæiske lande (gælder dog ikke fleksmedlemmer hos os).
I kan købe Golfhæftet her i klubben til kr. 450,- fra d. 01.03.2018 og samtidig får klubben en mindre økonomisk fortjeneste pr. solgt hæfte.

Bagmærker
Vi vil - som en forsøgsordning i første omgang - afskaffe årsmærker på bagmærkerne fra 01.01.2018.
Der vil stadig blive udleveret bagmærke til nye medlemmer samt bagmærker og årsmærker til medlemmer af Golfringen. Disse forventes klar efter 01.03.18.
Samtidig vil vi stramme op omkring manglende betaling af kontingent og såfremt kontingent ikke er indbetalt efter rykkerprocedure vil spilletilladelsen blive fjernet.

Er det dig, der skal vinde?
Har du skaffet klubben nye prøvemedlemmer/medlemmer i 2017?
Husk at udfylde en konkurrencekupon og aflevere den på kontoret, så du kan være med i konkurrencen om 1 weekendophold for 2 og 2 overraskelses-gavekort, som kan vindes af de medlemmer, som skaffer flest medlemmer til klubben. Folderen kan hentes i klubhuset eller på kontoret.
Jo flere medlemmer du har henvist til klubben, jo flere chancer har du for at vinde en af de flotte præmier. Klubben har fået i alt 112 nye medlemmer i 2017, heraf er 70 prøvemedlemmer og mange er fortsat som medlemmer i klubben.
Vi glæder os til at trække en vinder til generalforsamlingen i marts 2018.

Ledige bagrum
Der er pt. ledige bagrum ved klubhus og driving-range.
Hvis du er interesseret i at leje et af disse skabe, bedes du henvende dig hos Hanne via tlf. 8644 0603 eller mail info@rfgk.dk.
 

Randers Fjord Golfklub ser frem til en spændende golfsæson 2018, og vil gerne benytte lejligheden til at ønske medlemmer og sponsorer en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Thomas Just
Formand