Golfbox login

Nyhedsbrev januar 2018


Parkering
Det er blevet bemærket, at der har været foretaget parkering ved hul 10 og det er ikke tilladt, da græsset tager varig  skade. Der henvises til parkeringspladsen ved klubhuset og meget få tager skade af den ekstra motion.
Vi håber, I alle vil være behjælpelige med at passe godt på banen i denne vintertid.

Hjertestarter
Tryg Fonden har doneret kr. 7.000,- til indkøb af udendørsskab til hjertestarter. Det er nu bestilt og vil blive sat op snarest muligt.

Nye priser
Greenfeepris 2018 bliver alle dage kr. 300,-. 10 stk. greenfeebilletter koster kr. 2.000,- til klubbens medlemmer. Vintergreenfee er stadig kr. 100,-.

Træner 2018
Der er indgået aftale med Sand Golf og der er træning i klubben 3 dage om ugen med  Kenneth Sand torsdag og fredag og med Kristian Jeppesen lørdag eller søndag.

Generalforsamling
Dato for generalforsamling 2018 er fastlagt til d. 20. marts 2018 kl. 18.30. Indbydelse, dagsorden m.m. følger.

Frivillige hænder
Klubben er meget glade for den hjælp, som de mange frivillige yder i klubben. Vi er dog i en situation, hvor vi godt kan bruge endnu flere hænder, så opgaverne kan fordeles bedre.
Derfor – hvis du har lyst til at give en hånd med i klubben ved eks. Åbent Hus arrangementer, gæstespillere, ved grillen eller måske i de grønne områder, er du meget velkommen d. 20. februar kl. 18.30, hvor vi holder informationsmøde. Der er tilmelding i Golfbox.

Salg og event
Hvis I har personer eller firmaer, som I mener Steen Claudi kunne have glæde af at kontakte eller besøge, er I meget velkommen til at kontakte ham. Ligeledes hvis I har gode idéer, som I synes, klubben kan få fornøjelse af. Steen kan træffes på tlf. 2365 1555.

Kontor
Hanne Andersen er på ferie i uge 4 – 8. Kontorets åbningstid er, som den plejer mandag og torsdag kl. 12 – 14 og tlf. besvares mandag – torsdag kl. 9- 14. Kontoret varetages på skift af Birte Søgaard, Niels Buhl og Steen Claudi.

Thomas Just
Formand