Golfbox login

Nyhedsbrev juli 2017


Randers Ugen
I Randers Ugen vil vi gerne have masser af besøgende i klubben, som kan stifte bekendtskab med både golf og krolf.
Vi har derfor valgt, at Pay & Playbanen og Krolfbanen er gratis for alle i løbet af ugen. Begynderudvalget har brug for frivillige, som har tid og lyst til at give et nap med en eller flere gange i løbet af uge 33.
Du er meget velkommen til at kontakte Peter Ulsøe (4040 4407, cp.ulsoe@gmail.com)  eller Hanne på kontoret (8644 0603, info@rfgk.dk) for mere information eller skrive dig på listen, som bliver lagt i klubhuset primo august. Her kan du skrive dig på, hvornår og hvor tit, du har mulighed for at hjælpe.

Nøgle
Vi mangler nøglen til golfscooter nr. 3. Hvis du har kørt på denne, beder vi dig tjekke din golfbag og/eller lommer, om du skulle have glemt at aflevere den efter runden. På forhånd tak.

SoMe hjælper søges stadig
Klubben vil gerne gøre endnu mere ud af de sociale medier bla. Facebook . For at kunne det, har vi brug for hjælp. Kunne det være noget for dig, så kontakt formanden på formand@rfgk.dk eller 30613209.

Frivillige
Team til boldindsamling og baneservice er oprettet, men hvis du er interesseret, er du altid velkommen til at rette henvendelse til Karsten Andersen (hanneogkarsten@os.dk – boldindsamling) eller Jesper Knapp (knapp6261@gmail.com – baneservice)

Spil med dag
Søndag d. 20. august er vi med i DGU’s landsomfattende SPIL MED dag. Vi håber rigtig mange af vores medlemmer vil være med til at skabe en særlig Spil med-dag, hvor eksisterende og nye golfspillere mødes og spiller sammen.
Der kommer mere information om dette arrangement senere.

Tag en ven med!
Husk det er muligt for Randers Fjord Golfklubs medlemmer at tage en gæst (et familiemedlem, en ven, nabo, kollega el.lign.) med på på FOR- NI alle lørdage og søndage fra kl. 15. Gæsten skal være IKKE GOLFSPILLER, men interesseret i at stifte bekendtskab med golfen.
Vi håber, at rigtig mange vil benytte sig af muligheden og vise vores bane frem for interesserede og at I får en god oplevelse sammen.

Du kan nå det endnu…
Begynderudvalgets medlemskonkurrence for at skaffe flere medlemmer i klubben fortsætter.
Husk der er fine præmier, som kan vindes af de medlemmer som skaffer flest medlemmer til klubben. Folderen kan hentes i forhallen i klubhuset eller på kontoret.
Jo flere medlemmer du henviser til klubben, jo flere chancer har du for at vinde en af de flotte præmier.

Sponsorer
Vi har siden sidste nyhedsbrev fornyet hulsponsorater med:
Bilbutikken Randers
Buchs A/S
Randers Gulvservice A/S
Vi takker sponsorerne for støtten til klubben.

I ønskes alle en god sommer med forhåbentlig masser af gode golfrunder.

Thomas Just
Formand