Golfbox login

Nyhedsbrev juni 2017


Banestatus
Varmen er kommet og nu gror græsset endelig. Det betyder, at vores bane er rigtig pæn med flotte klippemønstre og greens, der efterhånden er på det niveau, vi gerne vil have. Vi mangler dog det sidste og det vil blive bedre, når den nye tromle, som vi har bestilt til levering meget snart, kommer. Det gode vejr betyder også, at roughen bliver tykkere. Vi har stor fokus på at holde det nede med de ressourcer, vi har til rådighed. Vi kommer ikke til alt fjerne at rough, men vi vil klippe, hvor der lander flest bolde. Vi klipper generelt bredere end sidste år.

Bunkeren på hul 5 er under reparation og vi vil arbejde på dette, når der er ressourcer til det, men den har ikke førsteprioritet. Vi vil gerne til sidst bede om at alle træder ned i bunkerne fra den lave side og ikke fra den side, der vender ind mod greens.

Boldindsamling
Der er nu oprettet et team, som skiftes til at indsamle bolde. Hvis du har lyst til at være en del af dette team, må du meget gerne rette henvendelse til Karsten Andersen, 6120 6826 eller email til hanneogkarsten@os.dk.

Konkurrence
Begynderudvalgets medlemskonkurrence for at skaffe flere medlemmer i klubben er igang. Præmierne er 1 weekendophold for 2 og 2 gavekort, som kan vindes af de medlemmer som skaffer flest medlemmer til klubben. Folderen kan hentes i forhallen i klubhuset eller på kontoret.
Jo flere medlemmer du henviser til klubben, jo flere chancer har du for at vinde en af de flotte præmier.

SoMe hjælper
Klubben vil gerne gøre endnu mere ud af de sociale medier bla. Facebook . For at kunne det, har vi brug for hjælp. Kunne det være noget for dig, så kontakt formanden på formand@rfgk.dk eller 3061 3209.

Prøv Golf
Næste Åbent Hus er fastsat til 25. juni 2017. Hvis du har familie, venner, naboer eller kolleger, der kunne tænke sig at prøve at spille golf, er de meget velkommen i klubben. Tilmelding på tlf. 8644 0603 eller email til info@rfgk.dk.

Turneringer
Søndag d. 11. juni afholdes hyggeturnering.
Formålet med denne turnering er – som vi skriver at HYGGE sig – dvs. det konkurrencemæssige kommer denne dag i ANDEN række.

Det er en turnering, som primært henvender sig til dig, som ikke har prøvet at deltage i en turnering før, dig som måske ikke synes, at du spiller godt nok til at deltage i en turnering, dig som er forholdsvis ny og ”uprøvet” indenfor golfsporten og dig som godt kan lide socialt og hyggeligt samvær.

Vi deltager som hold – dvs. man bliver sat sammen 2 og 2, og I, som har prøvet at deltage i vores seneste Prøv Golf-arrangementer, vil kunne nikke genkendende til den måde turneringen afholdes under.

Tilmelding senest den 8. juni kl. 12.00 i Golfbox. Hvis du har spørgsmål el. problemer med tilmelding er du velkommen til at kontakte kontoret (info@rfgk.dk) , Folmer (fk@27a.dk / 4050 0445) eller Karsten (hanneogkarsten@os.dk / 6120 6826).

Søndag d. 18. juni afholdes Golfringen Open, tilmelding i Golfbox senest 14. juni kl. 12.

Sponsorer
Vi har siden sidste nyhedsbrev fornyet hul-sponsorater med:

Kildebiler
Frits Ødum
Innosurge
Mejlby Auto.

Vi takker sponsorerne for støtten til klubben.

Thomas Just
Formand