Golfbox login

Nyhedsbrev april-2 2018


Prøv Golf
Golfens Dag søndag d. 22. april er også årets første Prøv Golf i klubben. Hvis du kender én eller flere, som har lyst til at prøve golfen, kan du tage en flyer fra DGU og give dem en invitation til at komme ud i klubben den dag. De står på bordet til venstre, når du kommer ind i klublokalet. Men I er også velkommen til blot at ringe (8644 0603) eller sende en mail (info@rfgk.dk). Der starter hold kl. 10, der er undervisning og spil på Pay & Playbanen, information fra Begynderudvalget og en pølse til at slutte af med. Arrangementet varer ca. 3 timer og tilmelding er nødvendig.
Samtidig har vi et godt tilbud på prøvemedlemskab den dag, da det kun koster kr. 595,- for 3 måneders prøvemedlemskab (normalpris kr. 1.295,-).
Vi håber, at se rigtig mange nye ansigter i klubben d. 22. april.
Har du selv lyst til at hjælpe med at vise gæsterne rundt den dag, må du meget gerne give besked til Hanne.

Grill
Det er desværre svært for os at skaffe hjælpere til grill og det er derfor ikke muligt at grille pølser hver weekend. Skiltet vil blive sat op, når der er mulighed for køb af pølser efter runden.

Bekræftelse af tider
Til brug for planlægning af greenkeepernes arbejde på banen og klubbens statistikker til bl.a. DGU, er det vigtigt, at alle bestilte tider bliver bekræftet på skærmen i forhallen.

Baneinfo
I uge 15 er bunkerne på hul 5 blevet renoveret, mens bunkeren på hul 1 er blevet udvidet til ca. 1,5 meter tættere på green. Vi sløjfer de små runde bunkere på hul 1, 3 og 5.
Tirsdag, onsdag og torsdag i uge 16 vil vi renovere/udvide green bunkeren på hul 15. Måske bliver vi færdige lidt tidligere, men så længe greenkeeperne arbejder i bunkeren, vil der blive lavet en provisorisk green lidt oppe ad fairway, som der skal spilles til af hensyn til greenkeepernes sikkerhed.
Vi beder jer alle respektere dette.
Vi forventer, at de nye maskiner kommer i uge 16. Det drejer sig bl.a. om den selvkørende fairwayklipper.
I øjeblikket klippes greens ca. 3 gange om ugen, teesteder/forgreens 1 gang om ugen, og fairway 1 gang. Fredag tromles greens og der flyttes huller, så de er klar til weekenden.

Klub-i-klubben
Vil du vide mere om, hvad der sker i klubben og hvilke muligheder du har for eks. at spille med andre, kan du læse mere om klubber-i-klubben på hjemmesiden

Turneringer
Kronjysk Golf hos Randers Golfklub d. 27. april. Tilmelding er åben.
Sand Golf Invitational d. 10. maj. Tilmelding åbner senere.
Tefal – OBH Nordica Pinseturnering d. 20. maj. Tilmelding i Golfbox fra d. 22. april.
Bemærk at turneringsfee fremover kun kan betales med dankort eller MobilePay (klubbens nr. er 18460).
 

Thomas Just
Formand