Golfbox login

Nyhedsbrev maj 2018


Velkommen til de nye
Vi har i forbindelse med Golfens Dag fået 26 nye prøvemedlemmer og af andre typer medlemskaber har vi i 2018 indtil nu fået 36 nye medlemmer. Velkommen til og vi håber, alle I ”gamle” vil tage godt i mod dem.

Gratis golf om lørdagen – konkurrence på FB
Lørdag den 21. april startede vi op med Gratis Golf om lørdagen på Pay & Playbanen og for at få budskabet rundt, bliver der lavet en konkurrence på Facebook, hvor alle der like’er opslaget er med i konkurrencen om præmier fra lokale handlende.
Det bliver fremover hver anden lørdag i lige uger fra kl 15 til solen går ned.
Der er også mulighed for lidt undervisning, inden man skal ud på banen, da vores pro står klar på drivingrangen for at hjælpe fra kl. 15 til 16.

Danmarksturnering
Kom ud og støt op om vores elitespillere, når danmarksturneringen spilles på vores bane. De spiller i den kommende weekend. 2. holdet om lørdagen og 1. holdet om søndagen i et lokalopgør mod Randers. Du kan opleve hele runden, når du følger spillet rundt på banen. 

Førerløs fairwayklipper
Vores nye GPS styret fairwayklipper er nu taget i brug og du kan møde den på din runde. I skal ikke være bange for den, den stopper når den registrerer en forhindring.
Når det er sagt, så behøver I ikke parkere jeres vogn eller buggy i dens bane.
Hvis en bold rammer en førerløs maskine skal slaget enten slås om – uden straf, eller bolden spilles som den ligger.
Hvis ens bold ligger i klippesporet, vil maskinen IKKE klippe i bolden, men vil flytte den lidt frem og ud til den ene side - man genplacerer i så fald. Maskinen er grøn og har rotorblink aktiveret - så den skulle være til at genkende 

Hjælpere søges
Der mangler i øjeblikket hjælpere til bl.a. banen, bunkere m.m.. Derfor har du tid og lyst til at give en hånd med i klubben, må du meget gerne kontakte Peter Ulsøe på tlf. 4040 4407 eller mail cp.ulsoe@gmail.com, så I kan tage en snak om, hvad og hvor meget, du kan bidrage med.

Banespørgsmål
Har du spørgsmål eller kommentarer vedr. banen bedes henvendelse rettet til Henrik Jacobsen på bane@rfgk.dk eller 4036 9993.

Førstehjælpskursus
Onsdag d. 23.05. kl. 16-18 og kl. 18-20 arrangeres førstehjælpskursus i samarbejde med Tradium.
Hjertemassage, hjertestarter m.m., hvis der er tid.
Min. 12 personer og max 20 personer på hvert hold.
Pris kr. 25,- pr. pers.. Klubben serverer kaffe, te, øl og vand. Tilmelding i Golfbox seneste fredag d. 18.05. kl. 12.00.

Nye buggier
De 2 nye buggier er nu taget i brug og kan lejes for 250 kr. pr. runde.

Ny samarbejdsklub
Vi har indgået nyt samarbejde med Dronninglund Golfklub om greenfee til kr. 200,- for vores medlemmer. God fornøjelse på banen.

Støt klubben med OK app
Nu kan du også støtte klubben med dit Dankort. Det er supernemt, og OK betaler sponsorbeløbet. Hent OK's Tank & Betal-app, og tilføj dit Dankort i appen. Så støtter du klubben med 5 øre/liter, hver gang du tanker bilen. 
Hent OK's app her http://www.ok.dk/_layouts/ok.wok4/tank-og-betal.html

Turneringer
Søndag d. 20. maj Tefal-OBH Nordica Pinseturnering. Tilmelding er åben i Golfbox.
Lørdag d. 2. juni Pink cup. Tilmelding er åben i Golfbox.
 

Thomas Just
Formand