Golfbox login

Nyhedsbrev december-2 2023


Ekstraordinær generalforsamling
Du kan læse referatet fra den ekstraordinære generalforsamling og byrådets afgørelse på Randers Fjord Golfklubs hjemmeside.

Kontingentopkrævning
Der er nu lavet kontingentopkrævning og sendt til PBS. Hvis du ikke er tilmeldt Betalingsservice, men får tilsendt et girokort, bedes du være opmærksom på, at vi i forlængelse af skiftet fra Andelskassen til Spar Nord har fået nyt kontonummer. Det nye kontonummer i Spar Nord er: reg.nr. 9233 og kontonummer 2330404860.
Hvis du ikke modtager girokortet i din postkasse, er du meget velkommen til at sende en mail til info@rfgk.dk, så sender vi fakturaen til dig på mail hurtigst muligt.

Golfringen
Klubberne som er med i aftalen om Golfringen har holdt møde og det er aftalt, at Golfringen fortsætter med de 6 nuværende klubber og til kr. 1.050,- fra næste år.
Du kan tilmelde dig Golfringen via hjemmesiden på hvilket som helst tidspunkt, du ønsker.

Banen
Banen er åben for spil til sommer greens ved plus grader og ved frostvejr skal der spilles til vinter greens. Man skal stadig spille alternativ bane.

Julekampagne fra Golfamore
2 Golfamore-kort + en gave med i købet.
Kampagnen gælder indtil 24.12.2023. Køb via hjemmesiden

 

Med dette nyhedsbrev vil jeg også gerne ønske alle klubbens medlemmer, sponsorer og samarbejdspartnere samt deres familier en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
Vi glæder os til et nyt og spændende år med forhåbentlig masser af golfrunder.

 

Med venlig hilsen
Randers Fjord Golfklub    

Thomas Just
Bestyrelsesformand
Tlf. 3061 3209