Golfbox login

Nyhedsbrev oktober 2016


Efterårstilbud
Golfklubberne Rold Skov, Volstrup, Hobro, Randers Fjord, Randers og Mariagerfjord har et godt tilbud til dig i efterårsferien fra og med mandag den 17. oktober til og med søndag den 23. oktober.

Greenfee og deller m/kartoffelsalat kun 200 kr.

Banerne bookes som normalt i Golfbox.

Hos os og Hobro Golfklub, mail@hobrogolf.dk skal maden bestilles min. dagen i forvejen. Vi håber du/I vil tage godt imod tilbuddet og besøge vores gode nabobaner.

Shelter
Siden den 8. september har klubben haft et shelter stående bag tee-stedet ved hul 9. Shelteret giver mulighed for at søge ly i tilfælde af uvejr (ikke tordenvejr), hvis man befinder sig på den del af banen. Der er mulighed for at stå eller sidde flere personer under shelteret.

Det er firmaet EverShelter fra Randers (www.evershelter.com), som har sponsoreret shelteret, som en del af en test af anvendelsesmulighederne som ly på golfbaner. EverShelter producerer shelters til anvendelse i krise-områder som eksempelvis flygtningelejre.
EverShelter arbejder på at kunne tilbyde golfklubber landet over at få et lignende shelter til en attraktiv pris som en del af et større samarbejde med sponsorer og en international hjælpeorganisation. Men vi har i Randers Fjord Golf Klub fået muligheden for at blive den første klub i Danmark, som uden beregning kan tilbyde medlemmerne denne service. Hvis I har feedback eller andre gode råd, så skriv gerne til EverShelter på jc@evershelter.com.

Glemte ting
Ting som er fundet på banen eller glemt i klubhuset lægges ud i garderoben, men ting af værdi afleveres på kontoret, hvor der i øjeblikket er en kikkert og solbriller uden ejermand.
Så hvis du mangler noget, er du velkommen til at kigge forbi. I løbet af efteråret sættes alt i en kasse til afhentning og afleveres derefter til genbrug.

Hunde på banen 
Hos Randers Fjord Golfklub er man velkommen til at have sin hund med på banen, dog skal den holdes i snor og efterladenskaber fjernes.

Hold afstand
Ved gæstearrangementer, eks. hvor banen har været blokeret, er det vigtigt, at der holdes 1 huls afstand til gæsterne, når banen lukkes op, så de får den bedst mulige oplevelse af vores anlæg og ikke føler sig presset.

Turneringer
22. oktober 2016 kl. 10.00 - 9 hullers begynder/turnering for spillere m. hcp over 30
Tilmelding i Golfbox senest d. 19.10.16

30. oktober 2016 kl. 9.00 – Løvfaldsturnering
Tilmelding i Golfbox 10. – 27. 10.2016

Thomas Just
Formand