Golfbox login

Nyhedsbrev juli 2016


Boldautomat
Boldautomaten er nu sat op og igangsat. Der hænger kort ved automaten, som kan bruges til at trække en spand bolde indtil mandag d. 18. juli.
Fra den dag er det kun muligt at trække bolde ved brug af enten mønt eller personligt kort.

Alle klubmedlemmer kan købe et kort til automaten for kr. 100,- og det er en engangsinvestering. (Ved bortkomst koster erstatningskort kr. 100,-). Ægtepar er velkommen til at deles om et kort.
1 spand bolde koster kr. 20,- for gæster eller medlemmer uden kort. Poletter til bolde vil kunne købes i automaten i klubhuset.
Prøvemedlemmer får gratis kort i de 3 måneder, deres prøvemedlemskab er gældende.
Kortene kan bestilles på info@rfgk.dk eller 8644 0603 og derefter afhentes på kontoret.
Du kan også få lavet kortet på kontoret i åbningstiden.

Tag en ven med!
Det er nu igen muligt for Randers Fjord Golfklubs medlemmer at tage en gæst (et familiemedlem, en ven, nabo, kollega el.lign.) med på på FOR- NI alle lørdage og søndage fra kl. 15. Gæsten skal være IKKE GOLFSPILLER, men interesseret i at stifte bekendtskab med golfen.
Vi håber, at rigtig mange vil benytte sig af muligheden og vise vores bane frem for interesserede og at I får en god oplevelse sammen..

Golfringen
Randers Fjord Golfklub har nu 153 medlemmer i Golfringen og det er klubben rigtig glade for. Vi er den klub med det største antal medlemmer i samarbejdsklubberne og vi håber, at rigtig mange af vores medlemmer har nogle gode runder og oplevelser og har glæde af at komme rundt på andre baner.

Kom til gratis træning – holder sommerferie i juli måned. Det vil stå på hjemmesiden, når vi er klar igen.

Orange teesteder
Der mangler kun nogle få formaliteter fra DGU, så er orange teesteder ratet. Der vil komme besked på hjemmesiden, når de er klar.

Nyhedsbreve
Dette er sidste nyhedsbrev som sendes til alle klubbens medlemmer. Fremover skal du tilmelde din mailadresse på den nye hjemmeside, hvis du ønsker at modtage nyhedsbreve fra klubben.

Randers Ugen
Begynderudvalget har valgt at deltage i forskellige arrangementer i Randers Ugen. Bl.a. har vi en stand i Olympisk Park, lørdag d. 13. og 20. august samt torsdag d. 18. august (denne dag særlig for seniorer) kl. 10 - 13, Åbent Hus fredag d. 19. august kl. 10.00 og samtidig har klubben et tilbud til alle om at spille gratis golf på klubbens Pay & Playbane hver dag kl. 10 – 12.
Så hvis du har tid og lyst til at give et nap med en eller flere gange i løbet af uge 33 (incl. begge weekender) er du meget velkommen til at kontakte Peter Ulsøe (4040 4407,  cp.ulsoe@gmail.com)  eller Hanne på kontoret (8644 0603, info@rfgk.dk).

Kommende turneringer - Slagter Lind Venskabsturnering.
Vi har nu åbnet for tilmelding til venskabsturneringen RFGK vs. RGK, som afvikles d. 6. og 7. august i hhv. Randers Golf Klub og Randers Fjord Golfklub.

Max antal deltagere er 60 pr. klub. Kan en klub stille mere end 60 og den anden klub ikke opfylder max antal deltagere, suppleres der op.

Turneringen bliver sponsoreret af Slagter Lind.

Der vil være 5 præmier i hver række, samt tættest pinden på alle 9 par 3 huller. Præmiebordet har en samlet værdi på ca. 10.500,-.

Alle deltagere i matchen vil året ud få minus 15% på mad ud af huset hos Slagter Lind, så skynd dig at tilmelde dig ved at logge på din Golfboxprofil.

Spil med dag
Søndag d. 21. august er vi med i DGU’s landsomfattende SPIL MED dag. Vi håber rigtig mange af vores medlemmer vil være med til at skabe en særlig Spil med-dag, hvor eksisterende og nye golfspillere mødes og spiller sammen i en Texas Scramble.
Du kan læse mere om programmet og turneringen på hjemmesiden og tilmelding foregår i Golfbox.

 

Thomas Just
Formand