Golfbox login

Nyhedsbrev juni 2016


Indvielse af driving range
De nye træningsfaciliteter på driving range er nu meget tæt på at være færdige og klubben vil gerne sige tak til vores sponsorer og vise de nye rammer frem for medlemmerne.
Alle medlemmer inviteres derfor til åbning fredag d. 17. juni kl. 16, hvor klubben vil være vært ved en lille forfriskning.
Der udsendes separat indbydelse til alle.

Boldautomat
I forbindelse med driving range har klubben investeret i en boldautomat, så gæster og medlemmer er sikret ordentlige bolde. I den forbindelse kan alle klubmedlemmer købe et kort til automaten. 1 kort koster kr. 100,- og er en engangsinvestering. (Ved bortkomst koster erstatningskort kr. 100,-). Ægtepar er velkommen til at deles om et kort.
1 spand bolde koster kr. 20,- for gæster eller medlemmer uden kort. Poletter til bolde vil kunne købes i automaten i klubhuset.
Prøvemedlemmer får gratis kort i de 3 måneder, deres prøvemedlemskab er gældende.

Køb billet til Grøn Koncert hos Randers Fjord Golfklub
Den 30. maj åbnede hjemmesiden http://groenkoncert.billetten.dk/Randers, og nu kan alle medlemmer, venner og mange flere købe billetter til Grøn Koncert i Randers og støtte golfklubben.
For at støtte lige præcis Randers Fjord Golfklub, skal du købe billet til koncerten i Randers ved at gå ind på http://groenkoncert.billetten.dk/Randers og vælge netop VORES klub i scroll-down-menuen. Når du har valgt klub, fungerer siden som ved et almindeligt salg.Hvis der er problemer ved køb af billetter, skal du kontakte Billetten på 70 20 20 96.
HUSK! For hver billet I køber, ryger der 100 kroner direkte til Randers Fjord Golfklub.
God fornøjelse til koncerten.

Golfscootere
Randers Fjord Golfklub har indgået en sponsoraftale med Kronjysk Golf i Langå og har nu 2 golfscootere til rådighed, som kan lejes af klubbens medlemmer og gæster fra lørdag d. 4. juni 2016.
Det koster kr. 100,- pr. runde og systemet fungerer som buggy’es med indskrivning og reservation i kalender, betaling i kuvert og nøgler på tavlen under touchskærmen.
Der hænger kørselsvejledning sammen med nøglen eller du kan læse mere på klubbens hjemmeside.

Kom til gratis træning
Hver torsdag fra d. 9. juni vil der være mulighed for at træne gratis. Klubbens elitehold vil sammen med vores trænere opstille en bane, så man kan prøve kræfter med en ”Thomas Bjørn Test”.  Denne test er udviklet af Thomas Bjørn med henblik på at forbedre ens korte spil. Banen åbner kl. 16.30, men du kommer bare, når det passer dig (indtil ca. kl. 19.30). Her vil repræsentanter fra eliteholdet hjælpe alle i gang. Du kan også læse mere her: http://www.gkl.dk/junior/uploads/PDF%20filer/Thomas_Bjoern_test.pdf
Tag en golfven med og dyst mod hinanden mens I forbedrer jeres golfspil.

Orange teesteder
Som I nok har set, er der sat orange ”koste” op på den store bane. Disse skal i fremtiden fungere som orange teesteder  for at give alle mulighed for at spille en lidt kortere og på den måde nemmere bane. Banen vil blive ratet hurtigst muligt, så også scorekortene bliver rettet til.

Nyhedsbrev
Klubben har valgt i en periode at sende nyhedsbreve via Golfbox. Det vil fremover være således, at nyhedsbreve via Golfbox er information fra bestyrelsen i klubben.

Det er derfor vigtigt, at du på ny tilmelder din mailadresse på den nye hjemmeside, hvis du ønsker at modtage nyhedsbreve fra klubben. Det er ikke muligt at overføre mailadresser fra den nu lukkede hjemmeside.

Kommende turneringer
04.06.16: Match for nye golfere. Turneringen henvender sig til medlemmer der er startet i klubben i 2014, i 2015 eller i 2016 og harhandicap 25 eller derover.
Tilmeldingsfrist i Golfbox 01.06. kl. 12, BEMÆRK tilmeldingsfrist 02.06.kl. 12.00

25.06.16: Pink Cup. Tilmelding i Golfbox.

Thomas Just
Formand