Golfbox login

Nyhedsbrev januar 2016


Randers Fjord Golfklub vil gerne ønske medlemmer og sponsorer et rigtig godt nytår og en god start på sæsonen 2016.

Fritspilsaftale
Vi indgik i december 2015 en fritspils aftale med Aarhus Aadal Golfklub, Mollerup GC, Hobro Golfklub.
Det betyder, at hvis du er fuldtids medlem af en af ovennævnte golfklubber, kan du nu frit spille lige så mange runder du har lyst til på banerne. Du skal blot tilmelde dig den nye fritspils-ordning.
Prisen er kun 800,- kr. for hele kalenderåret 2016. For dette beskedne beløb (svarer ca. til fire greenfee runder) kan du frit spille så mange runder som du har lyst til.

37 medlemmer har allerede tilmeldt sig ordningen hos RFGK.
Læs mere om ordningen på vores hjemmeside under greenfee aftaler.

Ny Chefgreenkeeper
Vi har ansat ny chefgreenkeeper. Han hedder Michael Jensen og starter 1. marts 2016. Michael kommer fra en stilling som chefgreenkeeper i Års Golfklub, hvor han har været de sidste 12 år. Vi ser frem til at nyde godt af Michaels store erfaring.

Medlemsindskud
Vi arbejder stadig på at samle en million kroner ind af frivillighedens vej. Det sker for at styrke klubbens økonomi, så den er rustet mod fremtidens udfordringer. Som en del af den aftale, der blev indgået med Randers Kommune og vore pengeinstitutter tilbage i 2014, skal vi i 2017 øge afbetalingen af vores gæld med ca. 215.000 kr. mere om året. Ved at rejse mindst 1 million kr., vil vi søge en ny og bedre ordning med pengeinstitutterne, der kort fortalt, vil betyde færre renteudgifter og dermed sikre en bedre driftsøkonomi.

Status er, at vi lige nu er på knap 400.000 kr. Vi har derfor brug for flere tilsagn for at komme i mål med dette projekt. Er dette noget for dig, så kontakt kontoret eller formanden.

Hjemmeside  
Vores nuværende hjemmeside er over 10 år gammel og lever ikke længere op til de krav, vi som medlemmer, gæster eller bestyrelse, med rette kan forvente af en hjemmeside. Vi har derfor besluttet at investere i ny hjemmeside. Vi har lavet en aftale med et firma, som skal hjælpe os med dette og de er i øjeblikket i fuld gang med arbejdet, i tæt samarbejde med vores Hjemmesideudvalg. Vi glæder os til at kunne præsenterer den nye hjemmeside til jer inden sæsonstarten.

Ledige bagrum
Der er pt. ledige bagrum ved klubhus og driving-range.
Hvis du er interesseret i at leje et af disse skabe, bedes du henvende dig hos Hanne via tlf. 8644 0603 eller mailinfo@randersfjordgolf.dk.
Skabene koster kr. 375,-  for overskabe og kr. 475,- for underskabe ved Driving Range og hhv. kr. 475,- og kr. 575,- ved klubhuset pr. år og udlejes efter først til mølle princippet.

Randers Fjord Golfklub ser frem til en spændende golfsæson 2016, som starter d. 17. april på Golfens Dag og hvor vi glæder os til at få gang i byggeriet af de nye faciliteter på Driving Range.

Thomas Just
Formand