Golfbox login

Nyhedsbrev april 2017


Sæsonstart
Foråret er over os og sæsonen er gået i gang.
Der blev arbejdet på at gøre banen sommerklar lørdag d. 1. april, den blev vendt til sommergreens og årets første match blev spillet af hjælperne om eftermiddagen.
Traktoren er på driving range og der er kommet 5.000 stk. nye bolde i automaten, som også er blevet sat op.
Hvis du ikke allerede har et boldkort, kan det købes på kontoret. Det koster kr. 100,- og er en engangsudgift. Eller du kan købe poletter i automaten.

Prøv Golf
Klubbens første Prøv Golf arrangement blev afviklet søndag d. 2. april, hvor 8 tilmeldte sig som nye prøvemedlemmer.
Vi har plads til flere. Klubben har brug for jeres hjælp til at skaffe flere medlemmer. Det er meget vigtigt for vores fremtid, at vi får en tilgang af medlemmer i 2017. Derfor vil I snarest blive præsenteret for en medlemskonkurrence, der går ud på at skaffe flest nye medlemmer. Men uanset dette, så tag familie og venner med ud på golfbanen. Om ikke andet så til Golfens dag d. 30. april, hvor et prøvemedlemskab koster 595 kr. på dagen.

Træning
Vi har igen i år en aftale med Sand Golf, hvor det primært vil være Kenneth, der er hos os. Kenneth vil være her mandage, torsdage og fredage, samt udvalgte lørdage, hvor fokus vil være på at uddanne nye golfere til vores klub.  Resten af ugens dage vil der som udgangspunkt ikke være en træner. Vi har truffet dette valg af økonomiske årsager. Nyhedsbrev omkring træning kommer særskilt fra Sand Golf og ligger på klubbens hjemmeside.

4 scootere – 1 buggy
I 2017 råder klubben over 4 scootere, som vi har indgået en sponsoraftale med Kronjysk Golf omkring. Igen i år koster 1 scooter kr. 100,- pr. runde. Scooterne bliver leveret i uge 14.
Vi har desværre kun 1 buggy, som vi mener, er i tilfredsstillende stand og den er også klar til sæsonstart.

Hjertestarter
På generalforsamlingen blev der stillet spørgsmål om muligheden for at sætte hjertestarteren op udenfor, så den er tilgængelig, når klubhuset er låst.
Det kræver et varmeskab til hjertestarteren, at den skal hænge udenfor og efter at have undersøgt prisen, som er ca. kr. 4.-5.000,-, vil klubben ansøge Trygfonden, om de vil donere en sådan. Det er desværre ikke muligt at få svar på, om vi vil modtage et sådant skab før kort tid før jul. Men der vil blive holdt fokus på muligheden.

Golfringen
Tilslutningen til Golfringen er igen i år meget stor og det er glædeligt.
Der er pt. 169 medlemmer fra Randers Fjord Golfklub, der nu har mulighed for at spille 7 andre baner for kr. 800,- oveni den normale kontingentpris.

Kommende turneringer
9. april Golfexperten Tilst Åbningsturnering
23. april Kronjysk Golf Turnering
20. maj Pink Cup
Tilmelding sker i Golfbox.

Thomas Just
Formand